Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Tribünler gözlemciyle doldu: Ferdi ve Szymanski'yi gözlerine kestirdiler

Fenerbahçe'nin sahasında Olympiakos'u ağırladığı Konferans Ligi çeyrek final rövanşında adeta gözlemci akını yaşandı. 34 kulübün stadyuma geldiği iddia edilirken dikkatler Szymanski ve Ferdi Kadıoğlu'nun üzerindeydi.

Tribünler gözlemciyle doldu: Ferdi ve Szymanski'yi gözlerine kestirdiler

Fenerbahçe'nin sahasında Olympiakos'u ağırladığı ve Konferans Ligi'ne veda ettiği maçta 34 gözlemcinin stadyuma geldiği iddia edildi.

GÖZLER FERDİ'DE 

İspanyol basınına göre; Tottenham, Chelsea, Manchester United, Manchester City, Burnley, Leicester City, Arsenal, Wolverhamton, Watford ve Everton'ın 24 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu'nu izlediği belirtildi.

Özellikle İngiliz devi Arsenal'in, Kadıoğlu'nu kadrosuna katma konusunda oldukça ısrarcı olduğu da iddialar arasında. Transferde ciddi olan Arsenal'in, Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'nin "en az"  olarak belirlediği 25 milyon euro'yu gözden çıkardığı konuşuluyor.

SZYMANSKI'Yİ 3 KULÜP İZLİYOR!

Fenerbahçe'ye yaz transfer sezonunda 9.75 milyon euroya transfer olan Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski'nin de Avrupa'nın önemli kulüpleri tarafından izlendiği belirtilirken Tottenham, Napoli ve Bayer Leverkusen'in önde gelen takımlardan olduğu ortaya çıktı.


Haber Kaynağı : 12punto

Ferdi Kadıoğlu Sebastian Szymanski Fenerbahçe