Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Tuchel'den Sacha Boey açıklaması: Sözleşme imzalayacağımızı...

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Sacha Boey'in transferine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tuchel'den Sacha Boey açıklaması: Sözleşme imzalayacağımızı...

Bundesliga'da oynayacağı Augsburg maçı öncesi bansın mensuplarınıın sorularını yanıtlayan Bayern Münih teknik direktörü Tuchel, takıma transferi konuşulan Sacha Boey ile ilgili gelen soruyu yanıtladı.

Tuchel açıklamasında, "Bugün kimseyle sözleşme imzalayabileceğimizi sanmıyorum." ifadelerini kullandı.

ANLAŞMA YAKIN

Galatasaray, Bayern Münih'ten Sacha Boey için gelen 15 milyon euro ve bonus teklifini kabul etmedi.Sonrasında Galatasaray, Bayern Münih'ten bonservis bedelinin yanı sıra Noussair Mazraoui'yi istedi. Ancak Alman ekibi bu takas teklifini reddetti. Bunun üzerine Bayern Münih yeni bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çaldı. 

Bayern Münih, yapmış olduğu teklifi 25+5 milyon euro civarında bonus olarak güncelledi. Bu teklif üzerine iki tarafın transfer görüşmelerine devam ettiği kaydedildi.

BOEY, BAYERN İLE ANLAŞTI

Öte yandan Sacha Boey'in Bayern Münih ile 4.5 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladığı ifade edildi.Yapılan anlaşmaya göre Boey, 3 milyon euro'nun üzerinde ücret alacak.

Galatasaray ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam eden Sacha Boey, bu sezon Galatasaray'da 31 maça çıkarken 2 kez gol sevinci yaşadı.

Boey'i 2021-22 sezonunda 1 milyon euro karşılığında Fransız ekibi Rennes'den transfer eden Galatasaray, transfer kârının yüzde 15'ini eski kulübü Rennes'e gönderecek.

 

 


Haber Kaynağı : 12punto

Bayern Münih Bundesliga Sacha Boey Thomas Tuchel