Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe evinde Adanaspor'u konuk ediyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, sahasında Adanaspor'la karşılaşacak.

Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe evinde Adanaspor'u konuk ediyor

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda bugün Adanaspor'u ağırlayacak.

Son olarak Süper Lig'de Gaziantep FK deplasmanında 1-0'lık galibiyet alan Sarı-lacivertliler, bu akşam Adana'nın Turuncu-beyazlılarına karşı mücadele edecek. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmada rakibini geçerek adını bir üst tura yazdırmayı hedefliyor.

Fenerbahçe'de sıkışık takvim nedeniyle üst üste maça çıkma durumu, teknik direktör İsmail Kartal'ı rotasyonlu bir kadro tercih etmeye yönlendirdi. Kupaya 3. turdan katılan ve Hacettepe 1945'i 5-0 mağlup ederek 4. tura yükselen Adanaspor, Fenerbahçe'nin rakibi oldu.

Fenerbahçe'de Adanaspor karşılaşmasında teknik direktör İsmail Kartal, 6 oyuncusundan yararlanamayacak. Afrika Kupası'nda yer alan Bright Osayi-Samuel ve Alexander Djiku'nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Miha Zajc ve Miguel Crespo, maçta forma giyemeyecek. Ayrıca, sakatlığını atlatmış fakat henüz tam anlamıyla hazır durumda olmayan Rodrigo Becao da kadroda yer almayacak.

Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Adanaspor arasındaki mücadele Ülker Stadı'nda oynanacak. Maçın başlama saati 21.00 olarak belirlenmiş olup, karşılaşma A Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.


Haber Kaynağı : 12punto

Adanaspor Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası