Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

‘Tutunacak bir dal aradım’ demişti: Dursun Özbek'ten Erden Timur'a yanıt gecikmedi!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, görevinden istifa eden Erden Timur’un ‘Tutunacak bir dal aradım’ sözlerine yanıt verdi.

‘Tutunacak bir dal aradım’ demişti: Dursun Özbek'ten Erden Timur'a yanıt gecikmedi!

Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk’la 2 yıllık yeni sözleşme imzalandı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Buruk’un imza töreninde dikkat çeken açıklamalar yaptı.

"TUTUNACAK DAL ARARSAN, MUTLAKA VARDIR"

Özbek, Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili görevinden istifa eden Erden Timur’un ‘Tutunacak bir dal aradım’ sözlerine ilişkin “Galatasaray 500 yıllık bir çınar. Böyle bir çınarın ne kadar çok dalı vardır, tutunacak dal ararsan, mutlaka vardır” ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek'in Erden Timur ile ilgili sözleri şu şekilde:

"Erden kardeşimi kulübe ben getirdim. Yeni dönemde çalışmayacağını ifade etti. Kendisine devam etmesinin Galatasaray için iyi olacağını söyledim ve teklifte bulundum. Galatasaray diğer kulüplere benzemez. Galatasaray eleştirilere açık kulüp ve şeffaf. 1905'ten gelmiyor, daha öncesinden geliyor. Her yönetim eleştirildi. Benim ilk dönemimi, rahmetli Mustafa Cengiz'in dönemini hatırlayın. Erden kardeşim için de bu eleştiriler gündeme geldi. Bana 'Daha önceki döneminizdeki gibi değilsiniz' deniyor. Birtakım tecrübeler edindik. Erden kardeşimiz genç ve hassas. Etkilendiğini düşünüyorum. Galatasaray'a vereceği katkılar bitmemiştir, devam edecektir. Kapımız kendisine açık. 'Tutunacak dalım yok' dediniz ya, Galatasaray 500 yıllık bir çınar. Böyle bir çınarın ne kadar çok dalı vardır, tutunacak dal ararsan, mutlaka vardır. Tartışılır, eleştirilir ve ortak akıl aranır! Onun için değil midir Türkiye'nin en büyük kulübü, Avrupa'nın önemli bir markası.. Bunları dikkate almak lazım. Genç olmasının etkisiyle belki böyle bir karar aldı.

Bana kırgın olduğunu düşünmüyorum! Ben, onun babası yaşındayım. Başkanıyım. Bana kırgın olduğunu düşünmüyorum ve ben de ona kırgın değilim. Galatasaray'a hizmet etmek için varız. 'Başkan olacaktım, olmadım...' Galatasaray'da böyle düşünülmez. Biz borcumuzu hizmet ederek ödüyoruz. Başkanlık sözü, küstüm... Kimse Galatasaray'a küsemez! Yapılanların Galatasaray'ın faydası için olduğunu unutmayın. Hizmet için koltuk davası bizde yok. Bu yüzden dünya markasıyız."


Haber Kaynağı : 12punto

Dursun Özbek Erden Timur Galatasaray