Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Üç büyüklerden 19 Mayıs mesajı!

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Üç büyüklerden 19 Mayıs mesajı!

Süper Lig'in 3 büyük takımı olarak adlandırılan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladılar.

FENERBAHÇE'NİN AÇIKLAMASI 

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, ''19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun! 

Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak milletimizin bağımsızlık mücadelesi Kurtuluş Savaşı’nın ateşini yakmasının 105. yıl dönümünde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı’nı kutluyor; 

Bu anlamlı günü, bağımsızlık ve çağdaşlığın Fener’i olarak gördüğü Türk gençliğine armağan eden Ulu Önderimizi, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

‘Dünyanın En Büyük Spor Kulübü’ olarak BİZ, varlığımızın en kutsal temeli olan Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Türk istiklalinin sonsuz bekçisiyiz'' denildi.


Galatasaray Kulübü ise yayınladığı mesajda ise ''878 yılında İskoçya'da inşa edilmiş bir gemi 16 Mayıs 1919'da, en önemli yolcusunu taşıdığı seferine çıktı. Ne mutlu o gemiye... O yolcu, hiç durmadı sonrasında, ta ki ülkesini kurtarana, milletinin bağımsızlığını ve özgürlüğünü teminat altına alana kadar. Ne mutlu Türk Milleti'ne... 

#19Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu, Türk gençliği gururlu olsun çünkü: Ne mutlu Türküm diyene!'' ifadeleri kullanıldı.


Beşiktaş'ın yaptığı paylaşımda ise ''Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlattığı, milli mücadelenin ve Cumhuriyetimizin ilk adımlarının atıldığı #19Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!'' denildi.



Haber Kaynağı : 12punto

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş