Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Van Bronckhorst Beşiktaş'a neden gelmedi?

Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş ile yaptığı transfer görüşmesinin neden olumsuz sonuçlandığını açıkladı.

Van Bronckhorst Beşiktaş'a neden gelmedi?

Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş ile yaptığı transfer görüşmesinin olumsuz sonuçlanmasının nedenini açıkladı.

Almanya'nın RTL kanalına konuşan van Bronckhorst, Hollanda ekibi NAC Breda'yı çalıştıran Jean-Paul van Gastel'in yardımcısı olma konusunda anlaşamadıkları için Beşiktaş ile yapılan transfer görüşmesinin sonuçsuz kaldığını belirtti. 49 yaşındaki teknik adam, Beşiktaş ile ilişkisinin detayları sorulduğunda kendisine teklifte bulunan bazı takımlar olduğunu doğruladı ancak yeniden başlamak istediğini hissettiren bir teklif almadığını ifade etti.

Van Bronckhorst, Beşiktaş'a transferinin gerçekleşmemesinde NAC Breda'nın siyah beyazlıları reddetmesinin etkili olup olmadığının sorulması üzerine ise bu durumun etkili olmadığını belirtti. Kendisinin ve bulunacağı pozisyonun araştırıldıktan sonra karar verildiğini ve şu an için bir kulüp aramadığını, ancak güzel bir teklif alması durumunda her zaman dinlemeye açık olduğunu dile getirdi. Ayrıca, Van Gastel'in NAC Breda teknik direktörü olarak kalması halinde yeterli sayıda yardımcısının bulunduğunu da vurguladı.


Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş Giovanni van Bronckhorst