Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,2634
Dolar
Arrow
34,1520
İngiliz Sterlini
Arrow
45,9557
Altın
Arrow
2934,0000
BIST
Arrow
9.777
/spor/video-eski-futbolcu-serhat-akina-silahli-saldiri-52764

Eski futbolcu Serhat Akın'a silahlı saldırı

Eski milli futbolcu Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda silahlı saldırıya uğradığını ve ayağından yaralandığını açıkladı. Akın'ın uğradığı saldırı sonrası Fenerbahçe ve Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve şu anda futbol yorumcusu olan Serhat Akın silahlı saldırıya uğradı.

Program çıkışı ayaklarından vurulan Akın, yaralanarak yere yığılırken, saldırgan ya da saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Akın, saldırıya uğradığını sosyal medya hesabından "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe" sözleriyle paylaştı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

 

Akın, Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı ve 3-1 mağlup olduğu derbinin ardından yorumculuk yaptığı programda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u sert ifadelerle eleştirmiş ve tehdit edildiği yönünde ifadeler kullanmıştı.

FENERBAHÇE'DEN SERHAT AKIN AÇIKLAMASI

Fenerbahçe, bir dönem sarı-lacivertli formayı da giyen eski milli futbolcu Serhat Akın’ın uğradığı silahlı saldırı sonrası açıklama yaptı.

Kulübün resmi sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan paylaşımda, “Eski futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

ACUN ILICALI DA AKIN HAKKINDA PAYLAŞIMDA BULUNDU

Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum, kendisine acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Haber Kaynağı : 12punto