Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109
/spor/video-serhat-akindan-kumar-ve-senet-borcu-videosu-geldi-herkes-hakkini-helal-etsin-53710

Serhat Akın'dan 'kumar ve senet borcu' videosu geldi: 'Herkes hakkını helal etsin'

Yorumculuk yaptığı programın çıkışında silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın, hastane yatağından çektiği video ile kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti ve vurulmasının kumar borcu yüzünden olduğu yönündeki iddiaların da çirkin olduğunu söyledi.

Hastane yatağından çektiği video ile sevenlerine ve son durumunu merak edenlere seslenen Serhat Akın, vurulmasından bu yana yaşadığı süreci anlattı ve kendisine geçmiş olsun dileğinde bulunanlara da teşekkür etti. Suçluların cezalandırılması konusunda yetkililere güvendiğini söyleyen Akın, vurulmasıyla ilgili olarak ortaya atılan 'kumar borcu' iddialarına da tepki gösterdi.

Saldırıya dair konuşan Akın; "Bu kurşun sadece bana değil Türk futboluna atılan bir kurşun" ifadelerini kullandı.

İşte Serhat Akın'ın konuşmasından öne çıkanlar:

Devrilmedik, doğru bildiğimizi söylemeye devam edeceğiz, çok üzücü olaylar da oldu... Program çıkışı haince bir saldırıya uğradım. Saldırganın gözlerinin içine baktım dimdik ayakta durdum. Sonrasında yapılan saldırı daha da ağırdı benim için, kumar ve senet borcu iddiaları son derece çirkin ve ağırdı.

'Kumar borcu yüzünden vuruldu iyi oldu' diyeceklerdi sanırım, devletimizin bu işi halledeceğinden bir gram şüphem olmadı. İftira atanları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum.

Vurulduktan sonra yanımdaki arkadaşlarımın kardeşlerimin durumunu sordum. Yaptığım paylaşımda ve mesajda kullandığım 'Son sözüm Fenerbahçe' ifadesi de herhangi bir mesaj içermiyordu, üç kurşun yemiştim.

Arkamda neden Fenerbahçe forması asılı diye soranlara Celtic forması asacak değilim herhalde, sevdiğim gönül verdiğim takım arkamda... Gelmeyenler için de bir şey diyemiyorum canları sağolsun, kırgınlığım ve dargınlığım yok bu süreçte insanlar daha da olgunlaşıyor demek ki ancak beni yalnız bırakmayanlar için çok teşekkür ediyorum.

Alex de Souza'nın günde dört beş kez araması, Okan Buruk'un, Okan Hocamın maçtan önce benim vurulma olayından bahsetmesi önemliydi sonuçta bu kurşun sadece bana değil Türk futboluna atılan bir kurşun... TFF Başkanı Sayın Hacıosmanoğlu'na teşekkür ediyorum.

Nihat Kahveci ile aramız bozuktu ama bana destek vermesi beni mutlu etti. Herkes hakkını helal etsin 43 yaşındayım ancak şimdiye kadar hiç bu kadar zor konuştuğum bir anım olmadı.

Herkes hakkını helal etsin, gerçekten zor bir süreç. İnşallah daha güçlü geri döneceğim. Allaha emanet olun.

Haber Kaynağı : 12punto