Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Xabi Alonso'nun yeni takımı belli oldu: İlk transferi hazır

Bayer Leverkusen'e Bundesliga'da ilk şampiyonluğunu yaşatmaya çok yakın olan Xabi Alonso'nun yeni sezonda durağının Liverpool olacağı kaydedildi. İspanyol hocanın, Kırmızılar'a imza atması durumunda Leverkusen'den öğrencisi Tapsoba'yı da yanında götürmek istediği belirtildi.

Xabi Alonso'nun yeni takımı belli oldu: İlk transferi hazır

Bundesliga'da şampiyonluğa koşan Bayer Leverkusen'de teknik direktör Xabi Alonso'nun adı her gün bir başka devle anılıyor. Liverpool'un ciddi ilgisinin bulunduğu hoca, takım değiştirmesi durumunda Bayer Leverkusen'den öğrencisini de yanında götürecek.

XABI ALONSO GİDECEĞİ TAKIMDA TAPSOBA'YI GÖRMEK İSTİYOR

Mirror'ın haberine göre, Xabi Alonso, Liverpool'a imza atması durumunda Bayer Leverkusen'den öğrencisi Edmond Tapsoba'nın transfer edilmesini isteyeceği belirtildi. 

PREMIER LİG EKİPLERİ PEŞİNDE

Tapsoba'ya büyük hayranlık duyan Alonso'nun özellikle Liverpool'a gitmesi durumunda 25 yaşındaki stoperin takıma kazandırılmasını ısrarla isteyeceği iddia edildi. Bayer Leverkusen ile 2028'e kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun peşinde Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Chelsea, Tottenham ve Newcastle'in olduğu ifade edildi. Ancak Alonso'nun Liverpool'a imza atması halinde Kırmızılar bu transferde açık ara öne geçeceği iddia edildi. 



Haber Kaynağı : 12punto

Bayer Leverkusen Xabi Alonso Liverpool