Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Yusuf Yazıcı'dan olası Fenerbahçe eşleşmesi değerlendirmesi

Lille'de milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Aston Villa maçı öncesinde transfer ile ilgili konuşmak için erken olduğunu söyledi.

Yusuf Yazıcı'dan olası Fenerbahçe eşleşmesi değerlendirmesi

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Aston Villa ile karşı karşıya gelecek olan Lille’de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı, maç öncesinde Tivibuspor’a açıklamalarda bulundu.

Transfer konusunda konuşmanın erken olduğunu belirten Yazıcı, şu anki odak noktasının Lille ve Konferans Ligi olduğunu, ardından lig maçları ve Avrupa Şampiyonası’nın geldiğini ifade etti.

Yazıcı, şunları kaydetti:

"Şu anda bunu söylemek için çok erken. Şu anda odaklandığım konu Lille ve Konferans Ligi. Sonrasında da lig maçları ve Avrupa Şampiyonası. Gelecekle ilgili, transferle ilgili düşüncem yok. Futbolda hiçbir zaman kesin bir şey söyleyemezsiniz. Buna karar verdim diyemezsiniz."

"FENERBAHÇE İLE UMARIM EŞLEŞİRİZ"

Daha önce de Fenerbahçe ile umarım eşleşiriz demiştim. İki takım da rövanş maçını evinde oynayacak. Bizim de final oynama hayalimiz var. İç sahada çok iyi taraftarlarımız var. Bu da bizi büyük bir faktör sağlayacak. Umarım biz turu geçeriz, Fenerbahçe de geçer ve yarı finalde eşleşiriz."

Bu sezon Lille formasıyla 37 maça çıkan milli futbolcu, bu karşılaşmalarda 10 gol ve 3 asist kaydetti.


Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi Yusuf Yazıcı Aston Villa Lille