Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Zaferin Rengi filmi ne kadar izlendi, hasılatı ne kadar?

General Harington Kupası'nın hikayesini anlatan Zaferin Rengi, 16 Şubat’ta vizyona girmişti. Filmin bir hafta içerisine ne kadar izlendiği belli oldu.

Zaferin Rengi filmi ne kadar izlendi, hasılatı ne kadar?

12punto.com.tr / Özel

Başrollerini Nejat İşler, Yiğit Özşener, Kubilay Aka, Gülper Özdemir ve Gonca Vuslateri'nin paylaştığı 'Zaferin Rengi', geçtiğimiz hafta Türkiye çapında 354 salonda vizyona girmişti.

'Zaferin Rengi', 16-22 Şubat tarihleri arasında 129 bin 49 kişi tarafından izlendi.

Toplam hasılatı ise 19 milyon 255 bin TL oldu.

ZAFERİN RENGİ KONUSU

Zaferin Rengi, 1918-1923 yılları arasında yaşanmış gerçek olaylara dayanan, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Anadolu’da başlatılan milli mücadelenin, işgal altındaki İstanbul’da büyümesini ve futbol zaferleriyle kenetlenip, moral bulan Türk halkının bağımsızlık için direnişini konu alıyor.

Film, Türk spor tarihine damgasını vurmuş en önemli futbol başarılarımızdan biri olan Harington Kupası’yla final yapıyor.

Filmin ana kahramanı, Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey’i Kubilay Aka canlandırırken, Peyker rolünde Gülper Özdemir’i izliyoruz.

Nejat İşler (Sabri Toprak), Timuçin Esen (Topkapılı Cambaz), Yiğit Özşener (Mustafa Kemal Paşa), Gonca Vuslateri (Vera), Yılmaz Bayraktar (Yüzbaşı Bennett) ve Birce Akalay (Halide Edib Adıvar) da dönemin sembol siyasetçilerine, aydınlarına, askeri figürlerine ve Türk futbol tarihinin kahraman sporcularına hayat veriyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Gonca Vuslateri Kubilay Aka Nejat İşler Yiğit Özşener Zaferin Rengi

İlgili Haberler