Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'den 'vize' talimatı: 'Çözün bu işi'

Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier‘in Türkiye ziyareti sebebiyle İstanbul Tarabya'da verilen resepsiyonda ney konseri veren sanatçı Burcu Karadağ, Steinmeier ile vize sorununu görüştüğünü Steinmeier'in ise, "çözün bu işi" diyerek görevlendirmek yaptığını aktardı.

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'den 'vize' talimatı: 'Çözün bu işi'

Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier'in 3 günlük Türkiye ziyareti nedeniyle İstanbul Tarabya'da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katılımıyla verilen resepsiyonda Burcu Karadağ ney konseri verdi. 

Karadağ, Instagram hesabından Steinmeier, İmamoğlu ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile fotoğraflarını paylaşarak, Steinmeier'e Türkiye-Almanya arasındaki vize sorunundan söz ettiğini anlattı. 

"ÇÖZÜN BU İŞİ" GÖREVLENDİRMESİ

Burcu Karadağ'ın paylaşımı şöyle:

"Ağır 'konuklarla dolu bir akşamüstü geçirdik .:) Almanya Cumhurbaşkanı sayın Frank Walter Steinmeier‘in Türkiye ziyareti sebebiyle verilen resepsiyonda ufak bir Ney konseri yapmış olmaktan dolayı çok mutluyum. Kendisine ayrıca ülkemizde yaşanan -ve son yıllarda daha da kötüye giden- özellikle sanatçı ve iş insanları için büyük bir problem olan 'vize' sorununu anlattım ve bu sorunun çözülmesi için ricada bulundum:) Baktı ki benden kurtuluş yok -çözün bu işi- diye görevlendirmelerde bulundu, sağolsun :) Herşey halkımız için, çalışıyoruz:) Çok güzel bir akşam oldu, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim…"



Haber Kaynağı : 12punto

Frank-Walter Steinmeier vize sorunu Burcu Karadağ