Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Polis aracında uyuşturucu sattı! O anlar kamerada...

Adana'da alıcı kılığına giren polislere uyuşturucu satan şebekeye operasyon düzenlendi. Operasyonda uyuşturucu pazarlığına dair dikkat çeken ayrıntılar yer aldı.

Polis aracında uyuşturucu sattı! O anlar kamerada...

Adana Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde şehir genelinde uyuşturucu madde ticaretinin yanı sıra, uzun namlulu birçok silahın da satışını yapan bir şebekeye operasyon yaptı.

Operasyon kapsamında yakalanan adlardan biri de, oto galeri işleten Deniz Beytekin (34) oldu.

POLİS AN BE AN KAYDETTİ

Soruşturma dosyasına göre polis, geçen 29 Mayıs günü Beytekin ile Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa Mahallesi’nde Deniz Beytekin ile temasa geçti. Alıcı kılığında Beytekin ile görüşen polisler, uyuşturucu almak istediklerini söyledi. Ekipler, bu görüşme esnasında gizli kayıt yaptı. Sesli ve görüntülü kayıt alan ekipler, 20 gram uyuşturucu almak istediklerini belirtti. Ekipler, bu kişi ile almak istediği uyuşturucunun rengi ve fiyatını dâhil tüm detayları konuştu.

POLİS ARACINDA UYUŞTURUCU TESLİMATI

Taraflar 20 gram uyuşturucu madde için 20 bin TL’ye anlaştı. Deniz Beytekin, bu esnada bir kişiyi aradı ve alıcı kılığında görüştüğü polisleri, bu kişinin gönderdiği konuma yönlendirdi.

Polis ekipleri bu kez, Beytekin’in akrabası Uğur Beytekin ile görüştü. Uğur Beytekin, alıcı olduğunu düşündüğü polislerin aracına bindi. Ekipler bu esnada da kayıt yaptı. Beytekin 20 gram uyuşturucu teslim etti, parayı aldı.


Kaynak: Halk tv


Haber Kaynağı : 12punto

Uyuşturucu Uyuşturucu operasyonu adana