Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ata Demirer ile gazino günleri başlıyor: 'Seyircileri yolculuğa çıkaracağım'

Dizi ve sinema oyuncusu Ata Demirer, Türk sanat müziğinden operaya, türkülerden pop müziğine, tavernadan arabeske kadar geniş bir repertuvar ve stand-up gösterisiyle Ata Demirer Gazinosu'nu seyirciyle buluşturuyor. Gösteriler öncesi konuşan Demirer, "Seyircileri müzik türleri arasında yolculuğa çıkaracağım" dedi.

Ata Demirer ile gazino günleri başlıyor: 'Seyircileri yolculuğa çıkaracağım'

Senarist, oyuncu ve müzisyen kimliği ile tanınan Ata Demirer, daha önce 'Tek Kişilik Dev Kadro 1' ve 'Tek Kişilik Dev Kadro 2' adlı iki stand-up gösterisiyle 16 yıla yakın sahnede seyircisiyle buluşmuştu.

Yeni seyircileri ve 'Ata Demirer Gazinosu' severler için hazırladığı şarkılar, şakalar ve unutulmayan klasikleri için provalara başlayan ve stüdyoda çalışma içinde olan Ata Demirer, stand-up gösterisiyle üç yıl aradan sonra seyircilerin karşısına çıkacak.

Demirer'e usta müzisyen Taşkın Sabah yönetimindeki orkestra eşlik edecek.

PROGRAM TAKVİMİ BELLİ OLDU

Ata Demirer Gazinosu’nun ilk etkinliği 16 Şubat’ta Zorlu PSM’de gerçekleşecek.

Ardından 22 Şubat ve 15 Mart’ta Zorlu PSM’de, 20 Mart’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde, 1 Nisan’da Zorlu PSM’de ve 22 ve 23 Mart’ta ise Ankara Congresium'da etkinliklikler olacak.

'YOLCULUĞA ÇIKARACAĞIM'

Demirer, "Geniş bir repertuvardan oluşan gazino konseptiyle seyircileri müzik türleri arasında yolculuğa çıkaracağım" dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Ata Demirer Ata Demirer Gazinosu

İlgili Haberler