Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Bahar Candan ile Seçil Erzan cezaevinde kavga etti: 'Dolandırıcı' diye bağırdı

Pek çok futbolcuyu dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan Seçil Erzan, dolandırıcılık ve kara para aklama iddiasıyla tutuklanan fenomen Bahar Candan ile aynı koğuşu paylaşıyordu. İkilinin cezaevinde birbirine girdiği öne sürüldü.

Bahar Candan ile Seçil Erzan cezaevinde kavga etti: 'Dolandırıcı' diye bağırdı

Seçil Erzan da Bahar Candan da Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. İki isim de dolandırıcılık iddiasıyla tutuklu yargılanırken, aynı koğuşu paylaşmaları çok konuşulmuştu.

Şimdi ise hapishanede birbirine girdikleri iddia edildi.

Marmara Kapalı Cezaevi'nde aynı koğuşta kalan fon vurgunu sanığı Seçil Erzan ile dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklu olan Bahar Candan iddiaya göre kavga etti.

Bahar Candan’ın Erzan’a "Dolandırıcı" diye hitap etmesi üzerine tartışmanın fitilini ateşledi.

'DOLANDIRICI' DİYE BAĞIRDI

Erzan’ın ‘Sen de dolandırıcılık suçlamasıyla buradasın’ diye karşılık vermesi üzerine Candan ses tonunu yükselterek "Dolandırıcı, dolandırıcı, dolandırıcı" diye sürekli bağırması üzerine infaz koruma memurları koğuş içerisine girdi.

Önce ikiliyi sakinleştiren memurlar, ardından Erzan’ın şikayeti üzerine tutanak tuttu. Aynı koğuşta kalan kardeşi Nihal Candan’ın sağlık gerekçeleriyle tahliye olması üzerine psikolojisi iyice bozulan Bahar Candan’ın sürekli olarak Seçil Erzan’la tartıştığı için cezaevi yönetiminden sürekli uyarı aldığı öğrenildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Bahar Candan Dolandırıcılık Seçil Erzan

İlgili Haberler