Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Betül Cüreklibatır'a dava açmıştı: Filiz Cüreklibatır’ın miras davasında keşif kararı

Usta oyuncu Cüneyt Arkın’ın ilk eşinden olan kızı Filiz Cüreklibatır’ın mal kaçırdıkları ve mirastan pay alamadığı iddiasıyla üvey annesi Betül Cüreklibatır ile iki erkek kardeşine açtığı davanın yeni duruşması önceki gün yapıldı.

Betül Cüreklibatır'a dava açmıştı: Filiz Cüreklibatır’ın miras davasında keşif kararı

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde bir yıldır devam eden davanın duruşmasına davacı Filiz Cüreklibatır ile davalı üvey anne Betül Cüreklibatır ve oğlu Kaan Cüreklibatır avukatlarıyla birlikte katıldı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Mahkeme, Cüneyt Arkın’ın vasiyetnamesinde belirttiği ve uzun yıllar yaşadıktan sonra satılan 3’üncü Levent’teki villaya değer tespiti için üç uzman bilirkişi eşliğinde keşif yapılmasına hükmetti. 

Cüneyt Arkın’ın 1972 yılında evlendiği Betül Cüreklibatır’dan Murat ve Kaan adlı iki oğlu var.

NE OLMUŞTU?

28 Haziran 2022'de hayatını kaybeden Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın'ın ilk eşinden olan kızı Filiz Cüreklibatır’ın açtığı miras davası sürüyor.

Filiz Cüreklibatır mirastan mal kaçırdıkları iddiasıyla Betül Cüreklibatır ve erkek kardeşleri Murat ve Kaan'a dava açmıştı.

Yeşilçam'ın jönlerinden Ediz Hun ve Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca tanık olarak ifade verdi.

Cüneyt Arkın’ın 2009 yılında kendi el yazısıyla yazdığı vasiyetnamede gayrimenkullerini eşi Betül Cüreklibatır ile oğulları Murat ve Kaan’a bıraktığı ortaya çıktı.

Filiz Cüreklibatır, babası ile 2009 yılında yaptıkları bir görüşmede Levent’teki evden kendisine de pay vereceğini ancak oğulları Murat ve Kaan Polat ile eşi Betül’ün baskı yaptığını söylemişti.

Tanık olarak dinlenen Ediz Hun, Cüneyt Arkın'ın mal varlığının yüksek olmadığının ve baskı görmediğinin altını çizerek "Bizim dönemimizde dört sene çalıştıktan sonra anca ev alabiliyorduk. Cüneyt baskı görecek biri değildi" dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Cüneyt arkın Filiz Cüreklibatır Betül Cüreklibatır