Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,2634
Dolar
Arrow
34,1520
İngiliz Sterlini
Arrow
45,9557
Altın
Arrow
2934,0000
BIST
Arrow
9.748

Binlerce liralık fotoğraf

Can Yaman, Madrid'de hayranlarıyla buluştu. Ünlü oyuncuyla fotoğraf çektirmenin bedeli ise tam 17 bin TL, hayranlar yine de büyük ilgi gösterdi!

Binlerce liralık fotoğraf

Geçtiğimiz cumartesi günü Madrid’de hayranlarıyla bir araya gelen Can Yaman, kariyerine İtalya'da devam etme kararı almıştı. Düzenlenen söyleşide gördüğü yoğun ilgiden memnun olduğunu ifade eden ünlü oyuncu, büyük bir kalabalıkla buluştu. Yaman ile tanışıp fotoğraf çektirmek isteyen hayranlar etkinliğe katılmak için kişi başı 17 bin lira ödedi.

Geçtiğimiz günlerde Madrid'de İspanyol hayranlarıyla buluşarak sevenlerine unutulmaz anlar yaşatan Can Yaman, etkinlikte tanışmak ve fotoğraf çektirmek isteyen yüzlerce kişinin oluşturduğu uzun kuyruklarla karşılaştı. Hayran buluşmasında kısa bir söyleşi gerçekleştiren Yaman, İspanya'da gördüğü ilginin kendisini memnun ettiğini açıkladı. "İspanya'dan büyük bir sevgi görüyorum," diyen Yaman, İtalya'da yaşamanın kendisine yeni fırsatlar sunduğunu ve burada bir dizi ya da film projesinde yer alabileceğini ifade etti.

"KENDİMİ ÇOK YÖNLÜ BİR OYUNCU OLARAK GÖRÜYORUM"

Yeni projeleri hakkında sorulan sorulara da cevap veren Can Yaman, kariyerinde farklı türlerde yer almak istediğini belirtti. "Kendimi çok yönlü bir aktör olarak görüyorum. Hedefim, farklı projelerde yeteneklerimi sergileyip oyunculuk yetkinliğimi geliştirmek," diye konuştu. Kariyerindeki ilerlemeyi değerlendiren Yaman, geçmiş işlerine atıfta bulunarak, "Eski projelerime dönüp baktığımda, bugün onları farklı yapardım. Ancak her şeye rağmen gurur duyuyorum. Bu süreç bana çok şey öğretti," ifadelerini kullandı.



Haber Kaynağı : 12punto

Can Yaman İtalya Gazete Magazin magazin