Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Can Yaman'ın yeni dizisi 'Viola Come Il Mare'nin yayın platformu belli oldu

Ünlü oyuncu Can Yaman, aksiyon ve komedi türündeki 'Viola Come Il Mare' adlı dizide rol alacak. Yaman'ın yeni dizisini yayınlayacak platform belli oldu.

Can Yaman'ın yeni dizisi 'Viola Come Il Mare'nin yayın platformu belli oldu

Oyunculuk kariyerini İtalya'da sürdüren Can Yaman, başrolünü Francesca Chillemi ile paylaştığı 'Viola Come Il Mare' adlı diziyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Dizinin 2024 yılında BluTv'de yayınlanacağı açıklandı.

Can Yaman dizide, Francesco Demir karakterine hayat verecek.

VİOLA COME Il MARE KONUSU NEDİR?

Moda gazeteciliği alanında çalışmış çekici bir kadın olan Violet Vitale, hiç tanımadığı babasını aramak için Paris'ten Palermo'ya döner.

Orada, Violet, suç olaylarını konu alan online bir yayıncı için çalışmaya başlar ve Müfettiş Francesco Demir ile işbirliği yapar. Francesco, karizmatik ve baştan çıkarıcı, işinde oldukça başarılı ama insanlığa çok az inancı olan birisidir. Yani bu bakımdan Violet'in tam tersidir.

İş konusunda son derece sezgisel olan Demir, aynı zamanda dürtüseldir ve kuralları esnetmeye hazırdır.

Birisi muhabir, diğeri polis olarak cinayet olaylarında yan yana çalışırlar. Zıtların çatışması göz önüne alındığında, başta çok zor olsa da zamanla başarılı biçimde iş birliği yapmayı da öğrenirler.

Çünkü Violet, bu konuda özel gücüne güvenmektedir: sinestezi. Sinestezi, yalnızca bir konuşma biçimi değil, aynı zamanda, görme ve işitme gibi birden çok duyunun kendiliğinden ve kontrol edilemez şekilde harmanlanmasıdır.

Violet, duyguları renklerle ilişkilendirebilmektedir. Bir kişiye baktığında, onun en derin, muhtemelen gizli duygularını okumasını sağlayan bir renk görür: Korku, neşe ve acı.

Violet, karşılaştığı insanların gerçek zihniyetlerini kavrama yeteneğini geliştirir. Ancak sinestezisinin perde arkasında, Palermo'ya dönmesinin gerçek nedeni ile ilgili daha büyük bir sırrı saklamaktadır.


Haber Kaynağı : 12punto

Can Yaman BluTV Viola Come Il Mare Francesca Chillemi