Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Demet Evgar Show TV ana haber bültenini açtı

Demet Evgar, Show TV Haber bültenini açtı. Evgar yaptığı açılış konuşmasında, “Kadını yok saydığımız her alan, bu okuduğum haber kadar anlaşılmaz ve eksik oluyor.” ifadelerini kullandı.

Demet Evgar Show TV ana haber bültenini açtı

Show TV'de yayınlanan 'Bahar' dizisiyle seyircinin karşısına çıkan oyuncu Demet Evgar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde büyük bir sürprizle izleyiciler karşısına çıktı.

UN Women'ın bu seneki Dünya Kadınlar Günü temasını çarpıcı bir sunumla ekranlara taşıyan Evgar, SHOW Ana Haber bülteninin açılışını yaptı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde SHOW Ana Haber spikerliğini devralarak bültenin açılışını yapan Demet Evgar, içinde eksik kelimeler bulunan ve anlaşılmaz ilk haber metnini okuyarak izleyicileri şaşırttı. 

Bu açılışın ardından haberin tamamını okuyarak bir önceki okuduğu haberdeki eksik kelimeler gibi kadını da hayatın her alanında eksilttiğimizde, görmediğimizde ve yok saydığımızda yaşamın ne kadar anlaşılmaz ve eksik kalacağına vurgu yapan Evgar, UN Women’ın bu seneki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü temasını paylaşarak önemli bir kampanyayı başlattı. Kampanya kısa sürede viral oldu ve etkileşim kazandı.


Haber Kaynağı : 12punto

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Demet Evgar Dünya Kadınlar Günü Hayat