Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,5658
Dolar
Arrow
33,9499
İngiliz Sterlini
Arrow
44,6408
Altın
Arrow
2814,0000
BIST
Arrow
9.577

Deniz Uğur 'kaçırıldı' demişti: Reha Muhtar’ın oğlu Poyraz ortaya çıktı

Gazeteci Reha Muhtar’ın entübe edilmesinin ardından eski eşi Deniz Uğur, oğlu Poyraz’ın kaçırıldığını iddia etti. Annesinin iddiasını yalanlayan Poyraz Muhtar,” Annem benim kaçırıldığımı söylüyor ama ben kaçırılmadım” dedi.

Deniz Uğur 'kaçırıldı' demişti: Reha Muhtar’ın oğlu Poyraz ortaya çıktı

Bir dönemin ünlü haber spikeri gazeteci Reha Muhtar evinde geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırıldı.

Bilincini kaybeden Muhtar entübe edilirken, eski eşi Deniz Uğur, 15 yaşındaki oğlunun şarkıcı Nilüfer’in kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından kaçırıldığını iddia etti.

"BUNLAR ÇETE Mİ?"

Deniz Uğur dün "Bana 'Çocuk anneye gitmek istemiyor' diyorlar. Yasal olarak anneye gelmek istemiyorsa, devletin himayesinde olması gerekir. Dış kapının mandalı olan insanlar çocuğumu benden kaçırıyor. Bunlar çete mi?" dedi. 

"İDDİALAR ASILSIZ"

Nilüfer bir açıklama yaptı ve "İddialar asılsız ve yersizdir. Çocuk annesine gitmek istemediğini zaten defalarca belirtmiştir. Poyraz'ın velayeti de babasındadır" diye konuştu.

POYRAZ ORTAYA ÇIKTI

Poyraz da bir video paylaşıp şunları söyledi:

"Annem benim kaçırıldığımı söylüyor ama ben kaçırılmadım, ablamdan rica ettim beni babamın evine götür diye. Ve beni götürdü. Benim burada kedim, köpeğim var. Onlara bakmam gerekiyor. Cihan abi var komşumuz. Ablam var. Ben evdeyim. Ben burada mutluyum. Cihan abiyle oyun oynuyoruz, Beşiktaş maçları izliyoruz. Ben burada çok mutluyum. Başka yere gitmek istemiyorum."

Paylaşımına "Ben babamın evinde kalmak istiyorum" notunu düşen Poyraz, Adalet Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı da etiketledi.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Deniz Uğur Reha Muhtar Nilüfer Poyraz Muhtar