Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,0377
Dolar
Arrow
34,0303
İngiliz Sterlini
Arrow
45,3604
Altın
Arrow
2830,0000
BIST
Arrow
9.976

Dilan Polat ve Engin Polat çifti arasında 'paylaşım' krizi

Tahliye olduktan sonra sosyal medyadan uzak durma kararı alan Dilan Polat'ın, eşi Engin Polat'ın tahliyesinin ardından peş peşe paylaşımlar yaptı. Dilan Polat'ın bu hareketinin Engin Polat'ı kızdırdığı ve bu sebeple çiftin arasının açıldığı öne sürüldü.

Dilan Polat ve Engin Polat çifti arasında 'paylaşım' krizi

Türkiye’nin yakından takip ettiği Polatlar davasında ara karar açıklandı.

'Suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'suç kaynaklı mal varlığı değerlerini aklama' ve 'Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet' ile suçlanan Dilan ve Engin Polat çiftinin yargılandığı davada tutuklu kalmadı.

Anadolu 2’nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada 4'ü tutuklu sanık Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve muhasebeci Ahmet Gün için tahliye kararı verildi.

Eşi hakkında verilen tahliye kararını kutlayan Dilan Polat, 'sosyal medyadan uzak kalma' sözünü yerine getirmedi. Dilan Polat, tahliye haberinin hemen ardından sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yaptı.

EŞİNİN YÜZÜNE BAKMADI

Kanal D'deki habere göre paylaşımları "Her şey kaldığı yerden devam ediyor" yorumlarına neden olurken, çiftin 10 ay sonra buluşma anına da damga vurdu. Engin Polat'ın kendisini karşılamaya gelen eşinin yüzüne bakmadığı, özellikle de sosyal medya paylaşımları nedeniyle Dilan Polat'a tepkili olduğu iddia edildi.

YURT DIŞINA ÇIKIŞ YASAKLARI DEVAM EDECEK

Polatlar gece geç saatlerde evlerine ulaşırken, mahkeme mal varlıkları üzerinde bulunan tedbirlerin kaldırılması talebinin reddine karar verdi. Sanıkların adli kontrolleri kaldırılsa da yurt dışına çıkış yasağı devam edecek. Davada bir sonraki duruşma günü ise 19 Aralık.


Haber Kaynağı : 12punto

Engin Polat Dilan Polat