Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Dilara Gülatan İbrahim Tatlıses'in kızı mı?

Türkiye günlerdir Metin Akpınar, Uğur Dündar, Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve Suphiye Orancı'yı konuşuyor. Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun kardeşi Dilara Gülatan'ın Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddiasının ardından anne Suphiye Orancı'nın, Yeşilçam'da İbrahim Tatlıses'le olan sahneleri nedeniyle babanın İbrahim Tatlıses olabileceği iddia edildi. Peki Dilara Gülatan'ın babası İbrahim Tatlıses mi? İşte ayrıntılar...

Dilara Gülatan İbrahim Tatlıses'in kızı mı?

Türkiye günlerdir Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun iddialarıyla çalkalanıyor. 

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun kardeşi Dilara Gülatan'ın Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddiasının ardından anne Suphiye Orancı'nın, Yeşilçam'da İbrahim Tatlıses'le olan sahneleri nedeniyle babanın İbrahim Tatlıses olabileceği iddia edildi.

Peki Dilara Gülatan'ın babası İbrahim Tatlıses mi? İşte ayrıntılar...

DİLARA GÜLATAN'IN BABASI İBRAHİM TATLISES Mİ?

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'nın Yeşilçam filmlerinde figüran olarak rol aldığı ortaya çıkmıştı.

Tatlıses'in 'Yalan' 'Yorgun' ve 'Aşıksın' filmlerinden bazılarında Orancı ve Tatlıses aynı karede görülmüştü.

Suphiye Orancı'nın filmlerinde rol aldığı İbrahim Tatlıses, Odatv'ye yaptığı açıklamada, "Hatırlamıyorum. Arkada geçmiş öyle ama hatırlamıyorum. Figüranlardan biri. Prodüksiyon ondan sorumludur. Ben yönetmen ve oyuncuyum. Ben tanımam kimi getirdiklerini. Tanımıyorum" ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses'in Dilara Gülatan'ın babası olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Dilara Gülatan Duygu Nebioğlu Uğur Dündar İbrahim Tatlıses Suphiye Orancı