Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Doğukan Manço duyurdu: Barış Manço'nun otomobili Türkiye'ye getiriliyor

Barış Manço’nun ölümünün ardından Belçika’da kalan kırmızı renkli Honda marka otomobili Türkiye’ye getiriliyor. Müzisyenin oğlu Doğukan Manço, otomobili tamir edeceğini ve yenilendikten sonra Barış Manço Müzesi'nde sergileneceğini ifade etti.

Doğukan Manço duyurdu: Barış Manço'nun otomobili Türkiye'ye getiriliyor

Sanatçı Barış Manço’nun Belçika’dayken kullandığı kırmızı renkli Honda Prelude marka otomobili, oğlu Doğukan Manço yıllar sonra Belçika'da bir garajda buldu.

Uzun yıllardır otomobili Trükiye'ye getirmek için uğraşan Manço, firmanın Belçika Direktörü Mehmet Günaydın ve ekibinin de desteğiyle otomobili garajdan alarak bir depoya kaldırdı ve Türkiye’ye getirilmesi için hazırlıklara başladı.

Belçika’ya son gidişinde otomobilin olduğu garajı su bastığını ve otomobilin de sular altında kaldığını sosyal medya hesabından yazan Doğukan Manço’nun paylaşımının ardından devreye Barsan Lojistik girdi.

ARAÇ TÜRKİYE'YE GETİRİLECEK

Önümüzdeki günlerde aracın Türkiye’ye getirilmesine ilişkin Belçika Liege Belediye Başkanı ve Belçika Maliye Bakanlığı ile görüşeceğini dile getiren Doğukan Manço, birkaç resmi evrak dışında bütün işlemlerin tamamlandığını ve aracın yakında sergilenmek üzere Türkiye’ye getirileceğini duyurdu.

'İÇİMİZ BURKULDU'

Doğukan Manço, "Aracı Türkiye’ye getirebilmek için sadece Gümrük Müdürlüğü’nün dilekçemi kabul etmesi kaldı. Heyecanla bekliyoruz. Maalesef araç inanılmayacak derecede zarar görmüş. Kardeşimle aracı ilk gördüğümüzde içimiz burkuldu. Ancak o aracı geldiğinde fabrikadan çıkmış gibi hazırlayacağım. Araç, Türkiye’ye özel izin ile sadece Barış Manço severler görsün diye sergi amaçlı getirilecek" dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Barış Manço Doğukan Manço Belçika otomobil

İlgili Haberler