Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Ebrar Karakurt'un olaylı gecesi: Karaköy'de kavgaya karıştı

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt ve şarkıcı Melsum Erdost arasında Kadıköy'de arbede çıktı. İddiaya göre; Karakurt, Erdost sahnedeyken zorla elinden mikrofonu almaya çalıştı. Bu durum üzerine görevliler araya girerek Karakurt’u mekandan çıkardılar.

Ebrar Karakurt'un olaylı gecesi: Karaköy'de kavgaya karıştı

Voleybol milli takım oyuncusu Ebrar Karakurt hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Karakurt, önceki akşam Kadıköy'de arkadaşlarıyla eğlenmek için gittiği bir mekanda alkolün etkisiyle şarkıcı Melsum Erdost ile bir arbede yaşadı.

Yaşananları sosyal medya hesabından paylaşan Erdost, Ebrar Karakurt'un sahneye çıktığını ve mikrofonu zorla elinden almaya çalıştığını iddia etti.

'MİKROFONU AĞZIMA ÇARPTI'

Aralarında çıkan tartışma esnasında mikrofonun çarpmasıyla dudağının şiştiğini belirten sanatçı, "Gün yüzüne çıkmasaydı bu konuyu ben açık etmicektim ama madem birileri bu konuyu insanlara açtı evet dün akşam böyle bir durum yaşandı. Kendisi sahneye çıktı ve benim elimden mikrofonu sinirle çekerken ağzıma mikrofonu çarparak çekti.

Dudağım hala şiş ve mor halde. Kendisi görürse bu yazdığımı tek söylemek istediğim; ona karşı olan tüm sevgim ve inancımın bitmiş olmasıdır" ifadelerini kullandı.

MELSUM ERDOST'UN AÇIKLAMASI:


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Ebrar Karakurt Melsum Erdost