Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Farah Zeynep Abdullah ve Kanal D arasında atışma devam ediyor

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Ali Erbil'in yeni bir programla ekrana döneceğinin tanıtımının yapıldığı paylaşıma tepki göstermişti. Abdullah'ın bu tepkisine Erbil'in programını yayınlayacak kanalın sosyal medya hesabından yanıt geldi. Genç oyuncu yeni bir paylaşımda bulunarak kanala yanıt verdi.

Farah Zeynep Abdullah ve Kanal D arasında atışma devam ediyor

Mehmet Ali Erbil uzun bir aradan sonra Kanal D'deki yeni bir programla ekranlara dönüyor. "İşte parmağın sahibi geldi" başlığıyla yapılan tanıtım paylaşımına, güncel konularda eleştiri ve tepkisini sık sık dile getiren Farah Zeynep Abdullah'tan ilginç bir yorum geldi.

Abdullah, Kanal D'nin Mehmet Ali Erbil'in tanıtımına "İşte parmağın sahibi geldi" notuyla paylaşıldığını görünce "Iyy ne kadar da mal bir kanal" yorumunu yaptı.

KANAL D O DİZİDEKİ SAHNESİNİ PAYLAŞTI

Kanal D'nin X hesabı ise Abdullah'ın gönderisine, yıllar önce başrolünde oynadığı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki bir sahneyi paylaşarak yanıt verdi. 

FARAH ZEYNEP'TEN KANAL D'YE: AYLİN RAHMET İSTEMİŞ

Kanal D'nin paylaşımına cevap veren ünlü oyuncu ise, "Ya çen 1 gün çonya bana laf mı çoktun? SABİTLEMİŞ PUUAHAH. Aylin rahmet istedi diye yorumladım. RIP queen” notunu düştü.



Haber Kaynağı : 12punto

Farah Zeynep Abdullah Kanal D Mehmet Ali Erbil oyuncu