Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fransa'da 'Dilber'e özel gösterim yapılacak

Son ayların popüler dizisi İnci Taneleri yurt dışında da yoğun ilgi görüyor. Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan MipTV’de İnci Taneleri için özel gösterim yapılacak.

Fransa'da 'Dilber'e özel gösterim yapılacak

Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri yurt dışında da ilgi görüyor. 

85 ülkeden içerik üreticileri ve dağıtımcıların katıldığı, bu yıl 8-10 Nisan tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan MipTV’de Secret of Pearls (İnci Taneleri) için özel gösterim yapılacak.

8 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek olan gösterim, Auditiorium K salonunda, 16.00- 17.00 saatleri arasında yapılacak. Dünyanın dört bir yanından yayıncı ve dağıtımcının katılacağı bu etkinliğe aynı zamanda yurt dışında popüler olan sektör dergileri de katılacak.

BKM imzalı yapımın oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor.

İNCİ TANELERİ OYUNCULARI KİMLER?

BKM Yapım imzalı İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor.

Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

İNCİ TANELER KONUSU

Yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücel, kaybettiklerini bulabilecek mi? Acılarla dolu geçmişi, içinde taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem, kolyesinden kopmuş, dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabilecek mi?


Haber Kaynağı : 12punto

Dilber İnci Taneleri Cannes

İlgili Haberler