Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Gazeteci Mehmet Sümer şaşırdı: Business Class uçak bileti alan gazeteciler

Gazeteci Mehmet Sumer, günümüzde uçak ile seyahat eden gazetecilerin "Business class" ile yolculuk etmesine şaşırdı. X platformundan konu ile ilgili paylaşım yapan Sumer, "Dünyada en az 60 şehire gitmişimdir. Hiçbir kurum bana seyahatlerim için Business Class uçak bileti almadı" dedi.

Gazeteci Mehmet Sümer şaşırdı: Business Class uçak bileti alan gazeteciler

Gazeteci Mehmet Sumer, X platformundan yaptığı bir paylaşım ile meslektaşlarına tepki gösterdi. Gazetecilerin "business class" uçak bileti ile seyahat ettiğini söyleyen Sumer, "Ben 30 yıla yakın zamandır medyadayım. İş sebebiyle sayısız seyahat yaptım Dünyada 60 civarı şehire gitmişimdir en az. Ama bugüne dek çalıştığım yerli yabancı hiçbir kurum bana seyahatlerim için Business Class uçak bileti almadı" dedi

Sumer, paylaşımının devamında şunları ifade etti:

"Son zamanlarda Türkiye'de medyada çalışan spiker/muhabir arkadaşlara dikkat ediyorum nereye gitseler Business Class uçuyorlar(çoğu gözümüze soktuğundan görüyoruz). Türkiye'de medya kurumları çalışanlarının rahatını bu kadar düşünüyor mu? Yoksa meslektaşlarımız her yere Business upgrade kendileri yapacak kadar çok mu kazanıyorlar(umarım öyledir:)? Ya da THY bazı medya çalışanlarına böyle bir ayrıcalık mı uyguluyor?  Bilenler aydınlatırsa sevinirim:)"



Haber Kaynağı : 12punto