Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Hadise: 'Bağcılar'daki sapık sucu en ağır cezayı almalı'

Bağcılar'da sucu dükkanı bulunan 60 yaşındaki Metin Şenay'ın mahalledeki çocuklara yıllarca tecavüz ettiği ortaya çıktı. Kamuoyunda infial yaratan gelişmeye dair bir yorum da Hadise'den geldi. Ünlü şarkıcı, "Yıllar geçti değişen tek şey vahşetin boyutu oldu. Bağcılar'daki sapık sucu en ağır cezayı almalı" dedi.

Hadise: 'Bağcılar'daki sapık sucu en ağır cezayı almalı'

Bağcılar’da geçen sene okuldan çıkan 11 yaşındaki M.Y.’yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan ve taciz eden Metin Şenay, 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak.

Şenay’ın daha önce de istismar ettiği çok sayıda çocuğa ait görüntülerin şifreli bir hard diskte olduğu öne sürüldü.

Şarkıcı Hadise, kamuoyunun gündeminde yer alan konuya dair fikrini beyan etti.

'DEĞİŞEN TEK ŞEY VAHŞETİN BOYUTU'

Ünlü isim, "Yıllar önce canlı yayında Özgecan için adelet isterken yasaların değişmesi gerektiğini kadın cinayetleri ve çocuklara uygulanan istismarlara çok daha ağır cezalar verilemesi gerektiğini söylemiştim. Yıllar geçti değişen tek şey vahşetin boyutu oldu! Daha fazla kadın öldü, daha fazla çocuk tecavüze uğradı!

Yıllar boyu, sayısı belli olmayan sayıda çocuğa tecavüz eden bir sapık, korkusuzca bunları yapıyorsa ortada büyük bir yanlış var demektir! Bu sapıkları, katilleri 'bana bir şey olmaz' kafasından çıkartıp gereken cezaları verdiğimiz an o zaman başarmış olacağız! Bir insan olarak en ağır ama en ağır cezayı almasını istiyorum! Çok üzgünüm" dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Cinayet Hadise istismar Metin Şenay Tecavüz

İlgili Haberler