Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,5658
Dolar
Arrow
33,9499
İngiliz Sterlini
Arrow
44,6408
Altın
Arrow
2814,0000
BIST
Arrow
9.577

Halil Ergün'ün Digiturk isyanı: 'Üyeliğimi iptal etmiyorlar, Katarlılara ait Digiturk'u izlemek istemiyorum'

Dizi ve sinema oyuncusu Halil Ergün, dijital televizyon yayını platformu olan Digiturk'e ateş püskürdü. Ergün, "1 aydır üyeliğimi sonlandırmak istiyorum. Ancak talebim yerine getirilmiyor. Katarlılara ait olan Digiturk'u izlemek istemiyorum" sözleriyle serzenişte bulundu.

Halil Ergün'ün Digiturk isyanı: 'Üyeliğimi iptal etmiyorlar, Katarlılara ait Digiturk'u izlemek istemiyorum'

'Güzel Atlar Diyarı' adlı diziyle ekranlara dönüş hazırlığında olan usta oyuncu Halil Ergün, dijital televizyon yayını platformu olan Digiturk ile bir süredir sorun yaşadığını açıkladı.

12punto'dan Arif Hür'e konuşan Ergün, "Bir süredir büyük bir sıkıntı yaşamaktaydım. 20 yıldır abonesi olduğum Digiturk'ten ayrılmak istiyorum. Müşteri hizmetlerinden görüştüğüm kişiler nüfus kağıdımda bir şeylerin eksik olduğunu öne sürerek 1 aydır beni oyalıyorlar" ifadelerini kullandı.

'ZATEN KATARLILARA AİTMİŞ...'

Sözlerini sürdüren usta oyuncu, "Üyeliğimin iptalini üç kuruş parayı göz önüne getirip istemiyorum. Sadece haber kanallarını takip eden birisiyim.

Zaten bu kurum Katarlılara aitmiş. Katarlılara ait olan Digiturk'u izlemek istemiyorum" açıklamasında bulundu.

HALİL ERGÜN KİMDİR?

Halil Ergün, 8 Eylül 1946 tarihinde Bursa'nın İznik ilçesinde dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde okudu.

Halk Oyuncuları'nda 'Teneke' adlı oyunla profesyonel oldu. Vasıf Öngören, Mustafa Alabora ve Erdoğan Akduman ile Ankara Birlik Tiyatrosu'nu kurdu.

1994 Türkiye yerel seçimlerinde SHP adına Beyoğlu'ndan, 1999 yerel seçimlerinde yine Beyoğlu'ndan CHP adına başkan adayı olmuş ancak seçilememiştir.

Yaprak Dökümü, Baba Evi, Küçük Ağa, Mum Kokulu Kadınlar, Yol, Kırlangıç Fırtınası ve Yorgun Savaşçı gibi projelerde rol almıştır.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

12Punto Halil Ergün Digiturk