Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Hastaneye yatan Filiz Akın'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama

Filiz Akın, hastaneye yatmasına neden olan sağlık problemleriyle ilgili paylaşım yaptı. Akın, sosyal medya hesabından "Geçen gün kontrole gittim. 10 günlük tekrar farklı ilaçlar eklendi. İyileşmem için dileklerinizi okudum. Moral oldu" dedi.

Hastaneye yatan Filiz Akın'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama

Usta oyuncu Filiz Akın, sağlık durumunu sosyal medyadan açıkladı.

Akın, "Geçen gün kontrole gittim. 10 günlük tekrar farklı ilaçlar eklendi. Olsun, İyileşmem için dualarınızı ve dileklerinizi okudum Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Moral oldunuz" dedi.

10 Kasım'da şiddetli öksürük, yüksek ateş gibi şikayetlerle hastaneye yatan oyuncu, tedavisine evde devam edileceğini paylaştığı bir açıklama yapmıştı.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından bilgi veren akın şöyle yazmıştı:

"10 Kasım’da şiddetli öksürük, ateş yükselmesi, Covid-19 benzeri şikayetlerle hastanede o gece yatmak zorunda kaldım. Ertesi gün tedaviye harfiyen evde devam etme şartıyla çıktık.

İnşallah bugün kontrollerde ‘İyileşme yolundasınız’ derler, Öyle de oldu…. Biraz daha ilaç alacağım ama daha iyiye gidiyor. Hiç endişe edecek bir durum yok. Tüm iyilik dilekleriniz ve ilginize çok teşekkür ederim. Bana moral oldunuz."


Haber Kaynağı : 12punto

Filiz Akın hastane sağlık durumu yeşilçam

İlgili Haberler