Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İklim Tamkan'ın şiddet iddiası sonrası Fırat Tanış'tan ilk açıklama: 'Mağdurum, sükûtum ikrar değildir'

İklim Tamkan'ın kendisini psikolojik şiddete maruz bıraktığı ve tehdit ettiği gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldırdığını belirttiği oyuncu Fırat Tanış'tan açıklama geldi. Tanış, "Süreç adli mercilerce yürütülecek ve yargının haklılığı ortaya çıkaracağına ve oluşan mağduriyetimi sona erdireceğine inanıyorum. Sükûtum ikrar değildir" dedi.

İklim Tamkan'ın şiddet iddiası sonrası Fırat Tanış'tan ilk açıklama: 'Mağdurum, sükûtum ikrar değildir'

Piyanist ve besteci İklim Tamkan tarafından, hakkında psikolojik şiddet, tehdit ve ısrarlı takip gerekçesiyle uzaklaştırma kararı alınan oyuncu Fırat Tanış açıklamalarda bulundu.

Tanış, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 6284 Sayılı Yasa'ya atıfta bulunarak "Sükutum ikrar değil, yasanın varlığına duyduğum saygıdan" dedi.

Fırat Tanış'ın yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde:

"Yıllarca varlığını savunduğum 6284 nolu yasanın gücünün ve toplumun kadının beyanı temelinde örgütlenmesinin gelecek yıllarda kendi kız çocuğum dahil herkesin iyiliğine olduğunun bilincindeyim.

Bu nedenle de bir açıklama yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Ancak bilinmesini isterim ki; sükûtum ikrar değil, yasanın varlığına duyduğum saygıdandır.

Tüm süreç olması gerektiği gibi adli mercilerce yürütülecek ve yargının haklılığı ortaya çıkaracağına ve oluşan mağduriyetimi sona erdireceğine inanıyorum..."

NE OLMUŞTU?

İklim Tamkan, Eylül 2023'te beraberliğini sonlandırdığı oyuncu Fırat Tanış'ın kendisini psikolojik şiddete maruz bıraktığı, tehdit ettiği ve ısrarlı takipte bulunduğu gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldığını duyurmuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

İklim Tamkan Fırat Tanış Sosyal Medya

İlgili Haberler