Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü: 'Sadece işimi yapıyorum'

İnci Taneleri’nin Dilber’i Hazar Ergüçlü, önceki gün İstanbul'da bir AVM'de objektiflere yansıdı. Canlandırdığı karakterin toplumun geniş kesimlerine etki etmesi ve kimi çevrelerce eleştirilmesi hakkında konuşan Ergüçlü, "Ben oyuncuyum ve sadece işimi yapıyorum" dedi.

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü: 'Sadece işimi yapıyorum'

Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, önceki gün İstinyePark'da görüntülendi.

'TAKİP ETMİYORUM'

Set arasında alışverişine geldiğini söyleyen Ergüçlü, "Sosyal medyada karakterinize yönelik tepkileri nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna, "Ben oyuncuyum ve işim olan oyunculuğu yapıyorum. Açıkçası sosyal medyayı da çok takip edemiyorum çünkü yoğun çalışıyoruz. Değerlendirmemi bir ara uzun uzun yapacağım" cevabını verdi.

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım attı.

Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı "Simay Canay" karakteri ile televizyonda görünmeye başladı. 

2013-2015 yılları arasında yayımlanan Medcezir dizisinde başrollerden biri olarak "Eylül Buluter" karakterini canlandırdı.

Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde "Kader" adlı karakteri canlandırDI.  2016 yılında Star TV'de yayımlanan Yüksek Sosyete dizisinde başrol olarak "Cansu Koran" karakterini canlandırdı.

2017-2018 yılları arasında Star TV'de yayımlanan Hayat Sırları adlı dizide başrol olarak "Seher Kuzgun" karakterini canlandırdı. 

2017 yılında Kar filminde "Müzeyyen" karakterini canlandırarak büyük beğeni toplayan oyuncu 2018 yılında Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği Ahlat Ağacı filminde ise "Hatice" karakterine hayat verdi.

Hazar Ergüçlü, oyunculuk kariyerinin yanı sıra sinemaya destek veren isimler arasında da yer alıyor. Hazar Ergüçlü'nün yapımcısı olduğu ilk film 'Beni Sevenler Listesi' 40. İstanbul Film Festivali'nden Altın Lale En İyi Film Ödülü ile ayrıldı.

Hazar Ergüçlü aynı zamanda yapımcısı olduğu Bomboş filminde "Nazlı" karakteriyle konuk oyuncu olarak da yer aldı.

Ergüçlü, 2024 yılı itibarıyla İnci Taneleri adlı dizide rol alıyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Hazar Ergüçlü İnci Taneleri Yılmaz Erdoğan

İlgili Haberler