Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

iPhone SE 4 Hakkında yeni bilgiler geldi: Apple Intelligence desteği, çıkış tarihi ve dahası

Mark Gurman, iPhone SE 4 hakkında yeni bilgiler paylaştı. Ayrıca yeni iPad Air ve M4'lü Mac modellerinden de detaylar geldi.

iPhone SE 4 Hakkında yeni bilgiler geldi: Apple Intelligence desteği, çıkış tarihi ve dahası

Yakın zamanda iPhone 16 modelini tanıtan Apple, daha uygun fiyatlı model arayanlara özel geliştirdiği SE serisini güncellemeye hazırlanıyor. iPhone SE’nin son olarak 2022’de yenilendiğini görmüştük. Şimdi ise 4’üncü nesli geliyor.

Apple Intelligence desteğiyle 2025’in başında çıkacak

Gurman’ın kaynaklarına göre, Apple, iPhone SE 4 modelini önümüzdeki yılın ilk aylarında piyasaya sürmeyi hedefliyor. Bu da 2025’in başlarında yeni ürünlerin tanıtılacağı bir etkinlik düzenlenebileceğini gösteriyor.

Gurman, iPhone SE 4 hakkında paylaşılan detaylarda, cihazın iPhone 14’e benzer, daha modern bir tasarıma sahip olacağını vurguluyor. Bu da 6,1 inçlik bir ekran göreceğimiz anlamına geliyor. Ayrıca, önceki sızıntılarla uyumlu olarak, Touch ID’nin yerini nihayet Face ID’nin alacağı bilgisi de eklenmiş.

Bunun yanı sıra, cihazın şu anda yalnızca iPhone 15 Pro ve iPhone 16 modellerinde bulunan Apple Intelligence yapay zekâ desteğiyle geleceği de belirtiliyor. Gurman, bu iddiayı daha önce de dile getirmişti ve yeni raporunda tekrar doğruladı. Eğer gerçekten Apple Intelligence desteğiyle gelirse, cihazın satışlarını önemli ölçüde artırabileceğini söyleyebiliriz. Sonuçta, bu kadar uygun fiyatlı bir iPhone'da böyle özellikler sunulması, normalde en az iPhone 15 Pro modeline ihtiyaç duyulan bir durum.

Daha önceki sızıntılardan bahsedecek olursak iPhone SE 4’te OLED ekran görme ihtimalimiz bir hayli fazla. Arkada tekli kamera kurulumuyla karşılaşacağız. Ayrıca gelecek iyileştirmeler nedeniyle fiyatının 429 dolardan 499 dolara yükselebileceği de konuşuluyor.



Haber Kaynağı : 12punto

Dijital Teknoloji Bilim Teknoloji Teknoloji Apple Apple 2024 Apple 2024 planları Apple yeni cihazlar