Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kanser tedavisi gören Prenses Kate Middleton'dan kötü haber

Kanser tedavisi gören Prenses Kate Middleton'ın sağlık durumunun endişe veridi olduğu iddia edildi.

Kanser tedavisi gören Prenses Kate Middleton'dan kötü haber

Ocak ayıda geçirdiği karın ameliyatı sonrası görüntü vermeyen ve yokluğuna dair birçok spekülasyon çıkan Galler Prensesi Kate Middleton, geçtiğimiz aylarda kanser tedavisi gördüğünü açıklamıştı.


Hakkındaki spekülasyonlarda o dönem gündemden düşmeyen Prenses Kate Middleton, video mesajda "Ameliyat sonrası yapılan testlerde kanser tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim bana önleyici kemoterapi almamı önerdi ve şu anda bu tedavinin erken aşamalarındayım" diyerek büyük bir üzüntü yaşadığını ifade etmişti.


Kanser tedavi sürecini gizli tutan Prenses Middleton'ın sağlık durumuna dair çarpıcı iddialar ortaya atıldı.


Kraliyet ailesini yakından takip eden Lady Colin Campbell, Middleton'ın sağlığının sanılandan daha kötü olduğunu öne sürerek "Katherine çok hasta. Tedavi çok yorucu. İyileşmek ve üç çocuğuna bakabilmek için kendini bir kenara bırakması gerekiyor. Bu kadar basit, aktif olamayacak kadar hasta" dedi.


EŞİNE VE ÇOCUKLARINA EŞLİK EDEMEYEBİLİR


Öte yandan Prenses Middleton'ın geleneksel 'Trooping the Colour' adlı geçit törenine katılıp katılmayacağı da merak konusu olmaya devam ediyor.


Lady Colin Campbell'ın açıklamalarının ardından, Prenses'in balkonda eşi Prens William ve çocukları George, Charlotte ve Louis'ye eşlik edemeyebileceği tahmin ediliyor.


Haber Kaynağı : 12punto

kanser tedavisi Kate Middleton ocak ayı prens william