Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kenan Doğulu'nun 50. yaş günü partisine polis baskını: 'Ses ve müzik için şimdiden...'

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, önceki akşam 50. yaş günü için bir parti düzenledi. Organizasyon öncesinde komşularına mektup göndererek oluşabilecek gürültüden dolayı özür dileyen Doğulu'nun partisine polis baskını yapıldı. Gece yarısı gelen sesten rahatsız olan komşular polis çağırınca partiye müdahale edildi.

Kenan Doğulu'nun 50. yaş günü partisine polis baskını: 'Ses ve müzik için şimdiden...'

Şarkıları ve konserlerindeki eğlenceli halleriyle adından söz ettiren Kenan Doğulu, dün akşam evinde verdiği partiyle 50. yaşını kutladı.

Doğulu'nun parti öncesi komşularına gönderdiği mektup alkış toplarken ünlü isimlerin akın ettiği gecede Aşk-ı Memnu oyuncuları da bir araya geldi.

"SES VE MÜZİK İÇİN ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLİYORUM"

Büyük bir parti organize eden Kenan Doğulu, oluşabilecek yüksek sesten dolayı komşularına mektup göndererek şunları söyledi: 

"Her sene 31 Mayıs'ta sizlere verdiğimiz geçici rahatsızlık için önden özür diliyorum biliyorsunuz. Bu cuma da evde, bahçede, eş, dost ve ailemle bir araya gelip 50. yaş günümü kutlayacağız. Normalden biraz daha kalabalık olacağımız için doğal olarak konuşma ve müzik gürültüsü daha fazla olacaktır.

Şimdiden affınıza sığınarak bir gecelik sabır ve anlayış rica ediyorum. Olası bir ihtiyaç, uyarı veya destek için bize ulaşmanız gerekirse güvenlik ve koordinasyon müdürümüz Vahdet Bey'e ulaşabilirsiniz. Katılmak isterseniz de bekleriz, listeye eklenmek için lütfen isimlerinizi iletiniz."

KENAN SÖYLEDİ, BEREN DANS ETTİ

Ünlü isimlerin akın ettiği gecede Kenan Doğulu için gitar şeklinde beyaz bir pasta yapıldı. Duvarlara ise sembolünün yanına "Kenan doğdu" yazılı kartlar asıldı. Partide şarkılarını söyleyen Doğulu, eşi Beren Saat ile de dans etti.

AŞK-I MEMNU YENİDEN BAŞLIYOR

Gecede dikkat çeken bir detay ise Aşk-ı Memnu oyuncuları oldu. Partiye katılan dizinin oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem, Beren Saat ile poz verdi.

Bihter, Behlül ve Adnan karakterini bir arada gören sosyal medya kullanıcıları "Aşk-ı Memnu yeniden başlıyor" yorumunu yaptı.

PARTİYE POLİS BASKINI

Kenan Doğulu'nun parti öncesi mektup göndererek özür dilediği komşuları, gece yarısı gelen sesten rahatsız oldu.

Site sakinlerinin gece saat 00.00'ı geçmesine rağmen yüksek sesle devam eden müzikten rahatsız olmaları üzerine polis çağırıldı.

İkazlara rağmen bitirilmeyen Acarkent'teki partiye polis müdahale etti.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Kenan Doğulu Beren Saat Selçuk Yöntem Kıvanç Tatlıtuğ doğum günü