Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Kızıl Goncalar dizisine sürpriz isim katıldı

Ekrana geldiği günden bu yana tartışmalarla odağında yer alan 'Kızıl Goncalar' dizisine ünlü oyuncu Can Kızıltuğ dahil oldu.

Kızıl Goncalar dizisine sürpriz isim katıldı

Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz’in yer aldığı seküler-muhafazakâr hayatların anlatıldığı FOX’un dizisi Kızıl Goncalar sosyal medyanın gündeminde yer alıyor.

'Faniler' adlı hayali bir tarikatın hikayesini seyirciyle buluşturan 'Kızıl Goncalar', ilk bölümü ile kimi çevrelerin hedefi haline gelmiş ve RTÜK tarafından inceleme altına alınmıştı.

KADROYA YENİ OYUNCU KATILDI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Konusuyla tartışmaların odağında yer alan diziye ünlü oyuncu Can Kızıltuğ dahil oldu.

Kızıltuğ dizide doktor Levent’in kızı Mira’nın okuldan arkadaşını canlandıracak.

'BİZE SAVAŞ AÇTILAR'

Öte yandan Kızıl Goncalar'ın yapımcısı Faruk Turgut, kamuoyunda tartışılan dizi hakkında ilk kez 12punto'dan Arif Hür'e konuştu.

Turgut, "Bu mekanların ücretlerini ödedik, kontratlar yaptık ama sorunlar yaşıyoruz. Aslına bakarsanız bu bana ders oldu. Bir daha devletle bağlantılı hiçbir yere girmeyeceğim. Bize savaş açtılar ama sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu engellemeler beri 10 milyon TL'lik zarara uğratacak ama sağlık olsun. Aslanlar gibi yeni mekanlar bulacağız" açıklamasında bulundu.

'EĞER KORKAK OLSAYDIM...'

Diziye yönelik engellemelerin kendisini olumsuz etkilemediğini söyleyen Turgut, "Bu durum beni motive ediyor. Olacakları hesaplayarak yola çıktım. Yılmayacağız ve mücadeleye devam edeceğiz. Zaten korkuyla veya tehditle yılacak bir adam değilim. Eğer korkak olsaydım bu işleri yapmazdım.

İnsanları uyutan diziler çeker, suya sabuna dokunmadan bu mesleği yapabilirdim. Ama karakterime yakışmazdı" dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Can Kızıltuğ Kızıl Goncalar Dizi