Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısı Faruk Turgut: 'Senaryo eski ritmine dönecek'

Gold Film’in patronu Faruk Turgut, Ahmet Mümtaz Taylan'ın Abdulllah karakteri olarak diziye dahil olduğu yeni bölümün ardından sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yaptı. Turgut, "Yeni Apo'muzla senaryo eski rtimine dönecek" yazdı.

Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısı Faruk Turgut: 'Senaryo eski ritmine dönecek'

Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nde Settar Tanrıöğen’in canlandırdığı Abdullah Ünal karakterini dün akşam Ahmet Mümtaz Taylan devraldı.

Dizinin yapımcısı Faruk Turgut konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

'SENARYO YAZMAK ÇOK ZORDU'

Turgut, "Son 5 bölüm Apo’suz senaryo yazmak çok zordu. Zorunlu değişikliğe gitmek zorunda kaldık. Yeni Apo’muzla senaryo eski ritmine dönecek. Hoş geldin Ahmet Mümtaz Taylan…" ifadelerini kullandı.

KIZILCIK ŞERBETİ KONUSU

İyi eğitimli, realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), eşinden boşandıktan sonra dimdik ayakta kalmış, iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) henüz liseye devam etmekte, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır.

Kıvılcım’ın tek isteği çocuklarının ileride başarılı ve mutlu olmalarını görmektir. Doğa’nın daha üniversiteye girdiği ilk yıl erkek arkadaşıyla evlenmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Kıvılcım, hayatının şokunu kızının kocasının ailesiyle tanışmasında yaşar. Doğa’nın kocası Fatih’in (Doğukan Güngör) ailesi muhafazakâr bir ailedir.

Kıvılcım, kızının hayata bu kadar farklı bakan bir aileyle yapamayacağını düşünür. Doğa ise aşklarının her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanmaktadır. “Kızılcık Şerbeti” doğruları aynı, yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesidir.


Haber Kaynağı : 12punto

Ahmet Mümtaz Taylan Faruk Turgut Kızılcık Şerbeti Settar Tanrıöğen

İlgili Haberler