Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,9216
Dolar
Arrow
34,0763
İngiliz Sterlini
Arrow
45,0830
Altın
Arrow
2804,0000
BIST
Arrow
9.975

Kızılcık Şerbeti’nin yapımcısından Müjde Uzman açıklaması: Öyle olmadığını sonradan anladık

Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, ikinci sezon sonunda diziden ayrılan Müjde Uzman hakkında açıklamalarda bulundu. Turgut'un sözlerinin ardından, ünlü oyuncu da sessizliğini bozarak yanıt verdi.

Kızılcık Şerbeti’nin yapımcısından Müjde Uzman açıklaması: Öyle olmadığını sonradan anladık

Kızılcık Şerbeti dizisinde "Alev" karakterine hayat veren Müjde Uzman, aylar önce sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmış ve tükendiğini açıklamıştı.

Uzman, paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Hayatımda ilk defa tükendim. İşin kötüsü kimse inanmıyor. Herkesin bir teorisi var olmam gereken kişiyle ve sıkıntılarımla alakalı, en büyük sebep de mesleğim! Hayatım çok kolay, ışıltılı pırıltılı (ne demekse), para ve lüks içinde falan olmalıymış kesin. Sahi kimin işi bu kadar konuşuluyor? Ben başka şeyler konuşamayacak mıyım hiç? Sağlık sorunlarına da inanmıyorlar. 30 senelik arkadaşlarım, ruhumu besleyen alışkanlıklarımı, özgürlüğümü geri verin. Ruhum o kadar sıkıştı ki, bedenimde de sıkışmayan, hastalanmayan, ağrımayan yer kalmadı. Ağaçsızlıktan, denizsizlikten insanlıksızlıktan hastayım, yastayım, hiç kimse görmüyor. Bilin bakalım neyim yok? Mecalim!" 

'ÇOK CİDDİ PROBLEM YAŞADIK'

Bu açıklamasıyla uzun süre adından söz ettiren Müjde Uzman, ikinci sezon sonunda da diziye veda etmişti.

Özlem Gürses'in YouTube kanalına konuk olan Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısı Faruk Turgut, Müjde Uzman'ın ayrılığı hakkında konuştu.

Faruk Turgut, konuyla ilgili "Çok ciddi problem yaşadık. Bir video çekti, 'tükenmişlik sendromu yaşıyorum, artık sete gitmek istemiyorum' diye. Ama hiç öyle olmadığını sonradan anladık. Şimdi başka bir diziyle anlaşmış... Sanıyorum eylül, ekim aylarında ekranda bir başka dizide olacak" dedi.

'ALEV KARAKTERİ ÖLECEK'

Turgut, ayrıca Kızılcık Şerbeti'nde Uzman'ın hayat verdiği Alev karakterinin öleceğini de söyledi.

Bu açıklamalar sonrası Müjde Uzman'a bazı sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

'KIRK YILIN BAŞI BİR İŞTE BAŞARILI OLDUN'

Bir takipçisi Uzman'a "Kırk yılın başı bir işte başarılı oldun onu da yarım bıraktık. Muhteşem Yüzyıl'daki Meryem Uzerli gibisin o da bir kesere sap olamadı. Sıksaydın dişini 1-2 sezon" dedi.

Bu yoruma kayıtsız kalamayan Müjde Uzman, "Başarıdan anladığımız, isteklerimiz ve kendimizi var etme şekillerimiz-hepimizinki farklıdır. Şu iğrenç cümlelerinizi de alıp gidin ve kendi hayatınızla meşgul olun lütfen" sözleriyle takipçisine tepki gösterdi.



Haber Kaynağı : 12punto

Kızılcık Şerbeti Müjde Uzman