Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kızılcık Şerbeti'nin yeni Apo'su Ahmet Mümtaz Taylan ilk kez konuştu: 'Elimizden geleni yapacağız'

Ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, Kızılcık Şerbeti kadrosuna dahil olmasıyla ilgili ilk kez konuştu. Taylan, rolü Tanrıöğen'in onayıyla devraldığını belirterek "Biz elimizden geleni yapmaya çalışacağız, o işin çok seviliyor olmasına hakkını vermeye gayret edeceğiz" deyip ekledi: "İyileşirse ve isterse diziye dönebilir"

Kızılcık Şerbeti'nin yeni Apo'su Ahmet Mümtaz Taylan ilk kez konuştu: 'Elimizden geleni yapacağız'

Kızılcık Şerbeti adlı dizide Abdullah karakterini Settar Tanrıöğen'den devralan Ahmet Mümtaz Taylan, konuya dair ilk kez konuştu.

Taylan, geçirdiği beyin kanamasının ardından tedavisi hastanede devam eden ve sağlık durumu el vermediği için diziye dönemeyen oyuncu Tanrıöğen hakkında, "Settar sağlığına kavuştuğunda daha iyi hissedeceğiz kendimizi" diyerek Tanrıöğen'in isteği ve onayıyla bu şekilde devam etme kararı alındığını vurguladı.

'İSTERSE DİZİYE DÖNER'

Diziye dahil olması hakkında konuşan Tanrıöğen, "Güzel bir iş hakkını vermeye çalışacağız" dedi.Taylan konuşmasının devamında, "Settar Tanrıöğen’le dost olacak kadar görüşemedik ama saygım sevgim çok fazladır. Özel bir oyuncudur, bir sürü işini bayılarak izledik. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur, döner… İsterse diziye döner ya da başka işler yapar. Her zaman gözümüz ondadır” şeklinde konuştu.

KIZILCIK ŞERBETİ KONUSU

İyi eğitimli, realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), eşinden boşandıktan sonra dimdik ayakta kalmış, iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) henüz liseye devam etmekte, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır.

Kıvılcım’ın tek isteği çocuklarının ileride başarılı ve mutlu olmalarını görmektir. Doğa’nın daha üniversiteye girdiği ilk yıl erkek arkadaşıyla evlenmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Kıvılcım, hayatının şokunu kızının kocasının ailesiyle tanışmasında yaşar. Doğa’nın kocası Fatih’in (Doğukan Güngör) ailesi muhafazakâr bir ailedir.

Kıvılcım, kızının hayata bu kadar farklı bakan bir aileyle yapamayacağını düşünür. Doğa ise aşklarının her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanmaktadır. “Kızılcık Şerbeti” doğruları aynı, yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesidir.


Haber Kaynağı : 12punto

Ahmet Mümtaz Taylan Settar Tanrıöğen Kızılcık Şerbeti

İlgili Haberler