Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Mahkemeden Deniz Akkaya'ya 1 ay konuşma yasağı

Manken ve sunucu Deniz Akkaya geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Miray İpekler’i hedef alarak, uygunsuz görüntülerini insanlara gönderdiğini, pek çok ünlü isim ile birlikte olduğunu öne sürmüştü. Mahkeme, Deniz Akkaya'ya 1 ay konuşma yasağı getirdi.

Mahkemeden Deniz Akkaya'ya 1 ay konuşma yasağı

İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran Miray İpekler’in avukatı Büçkün Canatik, "Müvekkil, haftalardır Deniz Akkaya tarafından ağır saldırılara maruz kalmaktadır. Müvekkil bu paylaşımları yakın arkadaşları ve kendisine özelden mesaj atıp fiyat soran insanlar sayesinde öğrenmiştir.

Müvekkilin bulunduğu semti de söyleyerek aile evini eskortluk yaptığı şeklinde lanse etmiştir. Müvekkil hakkında tüm önleyici, koruyucu ve destekleyici tedbirlerin verilmesini istiyoruz" dedi.

MAHKEME MİRAY İPEKLER'İ HAKLI BULDU

İstanbul Aile Mahkemesi talebi değerlendirerek Miray İpekler’i haklı buldu.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Mahkeme, Deniz Akkaya’nın 1 ay süreyle İpekler’e yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, karara aykırı davranırsa 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsine tabi tutulacağına karar verdi.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Deniz Akkaya mahkeme Miray İpekler

İlgili Haberler