Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'nın fotoğrafı ortaya çıktı

Metin Akpınar, 1987'de Suphiye Orancı ile Antalya'da evlilik dışı birliktelik yaşadı. Seneler sonra babasının Metin Akpınar olduğunu öğrenen Duygu Nebioğlu’nun hikayesi Türkiye’nin gündemine oturdu. Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'nın fotoğrafını ilk kez yayınladı.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'nın fotoğrafı ortaya çıktı

Yeşilçam'ın usta ismi Metin Akpınar'a açılan babalık davası Türkiye'nin gündeminde ilk sırada yer aldı. Usta oyuncu Akpınar'ın 35 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıktı.

1987 yılında Suphiye Orancı ile Antalya'da tek gecelik bir ilişki yaşayan Metin Akpınar'ın dünyaya gelen ikiz kızlarından olan Duygu Nebioğlu, açtığı dava ile usta oyuncunun babası olduğunu kanıtladı.

Nebioğlu annesini bulmak için Müge Anlı'ya çağrı yaptı.

'ANNEMİN 6 ÇOCUĞU VAR'

Annesi ile en son 2010 yılında görüştüğünü söyleyen Duygu Nebioğlu "Babamın Metin Akpınar olduğunu yeni öğrenmiştim o zaman. Annem Almanya'da yaşadığı için, görüntülü konuşmuştuk. Karşılıklı çok gözyaşı da döktük. Ama bir daha ne aradı, ne de sordu. Dayımlarım ve teyzemlerin üzerinden de ulaşamıyorum."

"Annesi öldüğünde Türkiye'ye geldi ama benden gizlediler. Bizimle görüşmek istemiyor. Ben annemi bulmak istiyorum. Annemi bulmak için Müge Anlı'dan yardım istiyorum. Ancak onun bulabileceğine inanıyorum. Annemin 6 çocuğu var."

"İkisi Almanya'daki evliliğinden. 4 kardeşim de benimle aynı kaderi yaşadı. Evlilik dışı ilişkiden dört çocuğu var annemin" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Nebioğlu, Metin Akpınar filmleriyle büyüdüğünü dayısının itirafıyla Metin Akpınar'ın babası olduğunu öğrendiğini anlattı.

'MADDİ YARDIMLARDA BULUNDU'

Nebioğlu'nun çağrısına kulak veren Müge Anlı, genç kadını annesini bulmak için canlı yayına çağırdı.

Nebioğlu, "Ben anneme ilk 2007 yılında ulaştım telefonla görüştüm. Anneme o zaman sormuştum ancak babamın kim olduğunu bana söylememişti. Bana kızdı 'Sen ne saçmalıyorsun' deyip telefonu kapattı. 3 hafta sonra döndü adını hatırlamıyorum diyerek konuşmak istemediğini söyledi. Ben de ona yüklenmek istemedim.

Antalya'da Metin Akpınar ile bir araya gelip ona kızı olduğumu söyledim. Kendisine olan benzerliğim onun da çok dikkatini çekti. İhtiyacım olduğu dönemlerde bana maddi yardımlarda bulundu. Ancak Metin Akpınar'a yakışır şekilde bana yardımcı olmadı, hayatımı düzene koymadı" ifadelerini kullandı.

DÜNDAR'A BABALIK DAVASI AÇILDI

Öte yandan Isparta'da yaşayan Dilara G., Uğur Dündar'a babalık davası açtı.

Basına yansıyan haberlerin ardından Dündar'dan açıklama geldi.

Dündar şunları söyledi:

"Olup bitenleri gülerek izliyorum. Zira koca koca insanlar sayfalar dolusu yazı döşeniyor. 'Yazıklar olsun' diyen de var, 'Size hiç yakıştıramadım' diyen de... İşleri ğız dolusu hakaret etmek olan trol pisliklerini hiç saymıyorum.

Oysa Türkçe ve tane tane anlatıyorum.

Bu konularda son sözü söyleyen Adli Tıp Kurumu çok geniş ve titiz bir DNA analiz raporu hazırladı ve hiçbir kuşkuya yer vermeyecek biçimde "UĞUR DÜNDAR'IN BİYOLOJİK BABA OLDUĞU İDDİASI REDDEDİLMİŞTİR" dedi. (Mahkemenin gizlilik kararı olmasa raporu da yayınlardım.)

Daha ne desin? Her şeyi sabırla bir kenara kaydediyoruz... Nasılsa dava açma sırası bize de gelecek! Gün ola, harman ola!"


Haber Kaynağı : 12punto