Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Müge Anlı: 'Bana vatan haini diyenin alnını karışlarım'

Müge Anlı, Pençe Kilit harekat bölgesinde 9 askerin şehit düşmesinin ardından "İşte geldik gidiyoruz ya. Şu hayatın tadını çıkaralım" demişti. Bu sözleri sonrası sosyal medyada eleştirilerin odak noktasına yerleşen Anlı, "Bana vatan haini diyenin alnını karışlarım" dedi.

Müge Anlı: 'Bana vatan haini diyenin alnını karışlarım'

ATV ekranlarında yayınlanan programında Müge Anlı, bölücü terör örgütü PKK’lı hainlerin saldırısında şehit olan 9 askerimizi andı.

Anlı, "Vatan sağ olsun ama artık şehit haberleri de gelmesin, hepimizin ortak dileği bu" diye konuştu.

Dünyadaki savaşların anlamsız olduğunu ifade eden Anlı, bilim-kurgu filmlerini çok sevdiğini çünkü o filmlerde çok büyük mesajlar verildiğini ifade etti.

'İŞTE GELDİK GİDİYORUZ'

Ünlü sunucu konuşmasının devamında ise "İşte geldik gidiyoruz ya. Şu hayatın tadını çıkaralım diye boşuna söylemiyorum. Hala daha geldik gidiyoruz, hala bir karış toprak için insanların canlarını feda ediyorlar. Ne oldu, İkinci Dünya Savaşı'nda yedi herkes birbirini. Ne oldu, sonuç ne oldu? Vah gidene" dedi.

Ünlü sunucunun canlı yayında kullandığı sözler sosyal medyada tepkilere yol açtı.

'SÖYLEDİĞİM SÖZLERİN ARKASINDAYIM'

Bu sabah kendisini eleştirenlere cevap veren Anlı, "Benim için X adlı platformda 'vatan haini' diye paylaşımlar yampışlar. Bana vatan haini diyecek kişinin alnını karışlarım.

Benim ülkemi ne kadar sevdiğimi herkes bilir. Gerizekalılara söylüyorum bunu! Bir avuç toprak için çocuklar kadınlar ölüyor. Candan kıymetli hiçbir şey yok. Dünyada savaş olmasın dediğim için vatan haini ilan ettiler.

Müge Anlı kadar başınıza taş düşsün. Memleket için hayatında 10 tane ağaç dikmemiş adam bana hain diyor. Söylediğim sözlerin arkasındayım" şeklinde konuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

Müge Anlı Sosyal Medya şehit

İlgili Haberler