Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Müge Anlı'dan Yunus Emre Göçer açıklaması: 'Ben burada ne araştıracağım?'

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud, İstanbul’da trafikte çarptığı Yunus Emre Göçer’in ölümüne sebep olmuştu. Göçer’in eşi Öznur Göçer cinayetin aydınlatılması için Müge Anlı'nın programına başvurdu ancak kabul edilmedi. Konuya dair konuşan Müge Anlı, "Ben burada ne araştıracağım? Her olayı benim önüme atmayın" dedi.

Müge Anlı'dan Yunus Emre Göçer açıklaması: 'Ben burada ne araştıracağım?'

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud'un öldürdüğü motokurye Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer, ATV’de ekrana gelen 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' adlı programına başvurarak cinayetin gündeme taşınmasını istedi.

Ancak bu başvurunun reddedildiği ortaya çıktı.

Sunucu Müge Anlı, canlı yayında Yunus Emre Göçer cinayetini neden araştırmadıklarını açıkladı.

'MÜGE ANLI KADAR BAŞINIZA TAŞ DÜŞSÜN'

Anlı, "Cinayetin faili belli. Ben burada ne araştıracağım? Sırf benimle ilgili haberler okunuyor diye her olayı benim önüme atmayın. Ben evinde cam silen bir kadınım. Müge Anlı kadar başınıza taş düşsün" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohamed Hassan Sheikh Mohamud, İstanbul’da 30 Kasım’da Avrasya Tüneli Aksaray çıkışında kullandığı otomobil ile motokurye Yunus Emre Göçer’e arkadan çarptı. Kazada ağır yaralanan Göçer kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Göçer’e çarpan ve kazadan sonra olay yerinden kaçan Mahmut ise iddiaya göre polis tutanağında “Motokurye hatalı gösterildi” ve karakoldaki ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Konuya dair hazırlanan bilirkişi raporunda ise Somali cumhurbaşkanının oğlu Mohamud “asli kusurlu” bulundu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Mahmut hakkında yakalama kararı verse de şüphelinin 2 Aralık’ta yurt dışına kaçtığı ortaya çıktı.


Haber Kaynağı : 12punto

Somali Cumhurbaşkanı motokurye Müge Anlı Yunus Emre Göçer

İlgili Haberler