Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Nazan Öncel: 'Kişisel eşyamı 110 parçaya indirdim'

13. stüdyo albümü 'Kara Plak' ile müzikseverlerin karşısına çıkan Nazan Öncel, "Diş fırçam hariç kişisel eşyamı 110 parçaya indirdim. Hedefim 100 parça. Evden ise iki eve daha yetecek kadar eşya gitti. Hafifledikçe rahatladım" açıklamasını yaptı.

Nazan Öncel: 'Kişisel eşyamı 110 parçaya indirdim'

Önümüzdeki aylarda yayınlanması beklenen 'Hayat Bir Karış' isimli kitapta  otobiyografisini kaleme alan sanatçı Nazan Öncel, 2017’de hayat arka­daşı Akşit Togay’ı kaybettikten sonra hırs, haset gibi duygularından arındığını ve sahip olduklarını azaltmaya başladığını söyledi.

Milliyet Sanat'a konuşan Öncel, "Ayaklarım yerden kesilmiş de ayda yürüyormuş gibiyim. Tarifsiz bir huzur. Eksilmeyelim yeter" dedi.

'HAFİFLEDİKÇE RAHATLADIM'

Yaşadığı kayıpların ardından kendisine gidenlerle ve kalanlarla yaşamayı öğretmesinin yaklaşık yedi senesini aldığını söyleyen Nazan Öncel, "Diğer taraftan da de­dim ki ‘Bu kadar fazlalıkla yaşanmaz.’ İnsan gidiyor, geriye çerçöp kalıyor. Sonrasında baktım ki oluyor, azla yetinebi­liyorum, başladım azaltmaya.

Diş fırçam hariç kişisel eşyamı 110 parçaya indirdim. Hedefim 100 parça. Evden ise iki eve daha yetecek kadar eşya gitti. Hafifledikçe rahatladım" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Nazan Öncel sanatçı

İlgili Haberler