Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Nihal Candan: 'Cezaevinde 7 vakit namaz kılıyordum'

Cezaevinde 37 kiloya düştüğü için tahliye edilen Nihal Candan, verdiği son röportajda yaşadıklarını anlattı. Candan, "Cezaevinde 7 vakit namaz kılıyordum. Tasavvuf ile ilgilenmeye başladım" dedi.

Nihal Candan: 'Cezaevinde 7 vakit namaz kılıyordum'

Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklama ile dolandırıcılık suçlarından geçtiğimiz kasım ayında hapse girdi.

Ancak Nihal Candan bazı psikolojik sorunlar yaşamaya başladı ve 37 kilolaya kadar düştü. Yeme alışkanlığı bozulan Nihal Candan'a 'anoreksiya nevroza' adı verilen hastalık teşhisi konuldu ve tahliye edildi.

Tahliye edildikten sonra yaşadıklarını anlatmaya başlayan Nihal Candan, bir Youtube programına konuk oldu.

'NAMAZ KILMAYA BAŞLADIM'

Cezaevindeyken namaz kılmaya başladığını söyleyen Candan, şu ifadelere yer verdi:

"Betonlar arasında bildiğimiz tüm meditasyon uygulamalarını yaptık Bahar'la. Günlük tuttuk. Sabah namazını zaten ben kaçırmazdım. Sabah namazı benim için çok değerli.

Çünkü onda bir hadis var; 'Namaz uykudan hayırlıdır' diye. O benim en sevdiği hadis. Sadece 7 vakit kılmıyordum. 7 vakite cezaevinde çıkardım. Teheccüd ile nafile namazlarıyla. 7 vakit kılıyordum cezaevinde. Biraz daha tasavvuf, Mevlana bilinci aşılamaya çalıştım kız kardeşime, onu öyle uyuttum."


Haber Kaynağı : 12punto

Nihal Candan namaz Sosyal Medya kara para aklama

İlgili Haberler