Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Nilgün Belgün'den Suphiye Orancı yorumu: 'Kadına gülmemek elde değil'

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Nebioğlu'nun babaları ünlü isimler olan iki ablasının daha olduğu öğrenilmişti. Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncu Nilgün Belgün, magazin gündemini meşgul eden olayla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Nilgün Belgün'den Suphiye Orancı yorumu: 'Kadına gülmemek elde değil'

Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı.

Kızlarından Duygu Nebioğlu, DNA testi ve geçtiğimiz günlerde sonuçlanan mahkeme kararı ile 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturmuştu.

Tek yumurta ikizleri, anneleri tarafından henüz iki aylıkken Antalya’daki bir köyde bakıcı kadına bırakılmış, Çocuk Esirgeme Kurumu'nda devlet korumasına alındıktan sonra Nebioğlu Ailesi tarafından evlatlık alınmıştı.

MÜGE ANLI'YA KATILDILAR

İkiz kardeşinin dışında iki ablası daha olduğunu ifade eden Duygu Nebioğlu, son olarak annesi Suphiye Orancı’ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı.

Altı kızı olan ve dört kızının babası ünlü isimler olan anne ortaya çıkmış, ancak Nebioğlu'nun ablalarının babalarının kimler olduğu öğrenilememişti.

Milliyet'te yer alan habere göre; Ünlü oyuncu Nilgün Belgün, önceki gün kızı Merve Gencer ile Nişantaşı'nda görüntülendi. 

'BENİM BAŞIMA BÖYLE BİR ŞEY GELSE...'

Gazetecilerin, "Son dönemlerde ünlüler babalık davalarıyla uğraşıyor. Bununla ilgili bir yorumunuz var mı?" sorusuna Nilgün Belgün kahkaha atarak, şu yanıtı verdi:

"Çocuklar hiç sormayın, o dönemden de çok arkadaşım var. Ben de bekliyorum, acaba kabak kimin başına patlayacak? Kadın da enteresan, ünlüler kervanına binmiş gidiyor, gülmemek elde değil!

Benim başıma böyle bir şey gelse, 'başa gelen çekilir' derdim herhalde."


Haber Kaynağı : 12punto

Nilgün Belgün Suphiye Orancı Duygu Nebioğlu Metin Akpınar mahkeme Müge Anlı

İlgili Haberler