Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ölümlü kazaya yol açan oğlunu yurt dışına kaçıran yazar Eylem Tok, ilk kez 12punto'ya konuştu: 'Allah kimseyi evladı ile sınamasın'

Kemerburgaz'daki 1 kişinin hayatını kaybettiği 4 kişinin de yaralandığı kazayla ilgili detaylar netleşti. Evli ve bir çocuk babası Oğuz Murat Acı'nın öldüğü kazaya ünlü yazar Eylem Tok'un 16 yaşındaki oğlu T.C.'nin sebep olduğu öğrenildi. Tok, basına yansıyan haberler sonrası ilk kez 12punto'ya konuştu: "Allah kimseyi evladı ile sınamasın. Oğlum şu an çok hasta..."

Ölümlü kazaya yol açan oğlunu yurt dışına kaçıran yazar Eylem Tok, ilk kez 12punto'ya konuştu: 'Allah kimseyi evladı ile sınamasın'

12punto.com.tr / Özel

Kemerburgaz'da 1 Mart akşamı yaşanan kazanın perde arkası ortaya çıktı.

Arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde durarak kontrol eden gruba, lüks araçla çarpan sürücü kaçtı.

Kan donduran olayda evli ve bir çocuk babası Oğuz Murat Acı olay yerinde hayatını kaybederken, kayıplara karışan sürücünün kimliği ise şoke etti.

İddialara göre söz konusu kazaya neden olan kişinin yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlu T.C. olduğu belirlendi.

'OĞLUYLA MISIR'A UÇTU'

Kazanın yaşandığı akşam arkadan gelen annesinin aracıyla olay yerinden uzaklaştırılan Cihantimur'un daha sonra yine annesiyle birlikte Mısır'a uçtuğu belirlendi.

Kazada bir kişi ölmüş 3 kişi yaralanmıştı.

'OĞLUM ÇOK HASTA'

Ünlü yazar Eylem Tok, basına yansıyan haberler sonrası ilk kez 12punto'ya konuştu.

Tok, "Oğlum çok hasta onunla ilgileniyorum. Basına yansıyan haberler eksik. Allah kimseyi evladı ile sınamasın" dedi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü bugün konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Seyir halinde bulunan 3 ATV tipi araç olduğu ve bu araçlarda O.M.A., İ.G., T.A., S.K. ve H.T.'nin bulunduğu, ATV' lerden birisinin arızalanması sebebiyle yol üzerinde sağa çekerek aracın arızasının giderilmeye çalışıldığı esnada aynı yön ve istikamete giden iki araçtan T.C. isimli şahsın kullanmış olduğu araç 3 ATV aracına çarpmış ve yolun sol tarafında bulunan sulama kanalına girerek durmuştur.

Kaza sonucunda 3 ATV aracındaki şahısların tamamı yaralanmış, hastaneye intikali sağlanan yaralı şahıslardan O.M.A. kurtarılamayarak hayatını kaybetmiş, T.A.'nın ise hayati tehlikesinin bulunduğu anlaşılmıştır. Kaza sonrası T.C. isimli şahıs olay yerine gelen annesi E.T.'nin aracı ile kaza yerinden uzaklaşmış, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlatılmıştır.

Yapılan incelemede; T.C. ve E.T. isimli şahısların olay sonrası 02.00 sıralarında İstanbul Hava Limanı'na gittikleri, yanlarında bulunan A.C.S. isimli kadın şahsın kendilerini yolcu ettiği ve saat 03.00 sıralarında şüpheli şahısların Mısır uçağına binmek üzere işlem yaptıkları, saat 04:30 sıralarında Mısır ülkesine uçtukları tespit edilmiştir.

Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri devam etmektedir."


Haber Kaynağı : 12punto

Eylem Tok kaza Mısır Oğuz Murat Acı

İlgili Haberler