Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Onur Seyit Yaran’dan ablasının iddialarına yanıt: Depresyon tedavisi sürecinde

Kardeşlerim dizisindeki Doruk rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Onur Seyit Yaran’ın ablası sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımla ünlü oyuncu hakkında ağızları açıkta bırakan iddialarla bulundu. Ailesini tehdit ettiği öne sürülen Onur Seyit Yaran’dan ablasının iddialarına açıklama geldi.

Onur Seyit Yaran’dan ablasının iddialarına yanıt: Depresyon tedavisi sürecinde

Kalk Gidelim, Vuslat ve Kardeşlerim gibi projelerden tanıdığımız oyuncu Onur Seyit Yaran son olarak Yan Oda dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştı.

Şevval Sam, Caner Cindoruk ve Derya Pınar Ak ile birlikte başrolünde yer aldığı Yan Oda dizisinin ekran ömrü kısa sürmüş ve final yapmıştı.

Şimdilerden ekranlardan uzakta olan 29 yaşındaki oyuncu Onur Seyit Yaran, ablasının hakkında ortaya attığı şok iddialarla gündeme geldi.

'BİRİ BANA YARDIM ETSİN'

Ünlü oyuncunun ablası sosyal medya hesabından video paylaşarak kardeşi tarafından tehdit edildiğini öne sürüp yardım istedi:

"Günlerdir kardeşim tarafından tacize uğruyorum. Sürekli bizi tehdit ediyor. Babama küfürler ediyor, bana küfürler ediyor. Onur Seyit Yaran’ın ablasıyım ben. Sürekli bizi rahatsız ediyor, kaos sevdiğini söylüyor. Küfürler ediyor. Biri bana yardım etsin.

Bize silahlar gösterip ‘Sizi öldürürüm’ diyor. Kendisi anneme köpek aldı o köpeğin ameliyatı var. Ameliyat 30 bin TL dediler. O parayı veremeyeceğini söyleyip bir yerleri araştırmamızı söyledi. Bir haftadır para düşünmekten köpeğin ameliyatını düşünemiyoruz"

'ZAMANINIZI ALDIM'

Onur Seyit Yaran’ın ablasının paylaştığı video kısa sürede sosyal medyada dolaşıma girdi ve gündem oldu.

Yaptığı videolu paylaşımı silen Onur Seyit Yaran’ın ablası yeni bir açıklama yaparak özür diledi ve "Kardeşimle olan tartışmamızı büyütüp buraya yansıttığım ve yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğim için herkesten özür dilerim. Boş yere zamanınızı aldım, sevgiler" dedi.

'HUKUKSAL TEPKİM OLMAYACAK'

Onur Seyit Yaran ise ablasının iddialarının ve özür mesajının ardından sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı. Ünlü oyuncu ablasının depresyon tedavisi gördüğünü belirterek, "Ablam psikolojik depresyon tedavisi sürecinde. Bu yüzden ona karşı bir hukuksal tepkim olmayacak. Bu konuda anlayışlarınızı bekler, anlayışınız için teşekkür ederim" İfadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Kardeşlerim Onur Seyit Yaran Tedavi

İlgili Haberler