Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Pana Film'den Kurtlar Vadisi açıklaması! Fenomen dizi geri dönecek mi?

Türkiye’nin en uzun soluklu yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi’nin yeniden başlayacağı iddiaları üzerine yapım şirketi Pana Film’den açıklama geldi. Şirketten yapılan açıklamada haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Pana Film'den Kurtlar Vadisi açıklaması! Fenomen dizi geri dönecek mi?

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca ve Gürkan Uygun gibi önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden başlayacağı ve yeni bölümlerinin Acun Ilıcalı’nın platformu Exxen’de yayınlanacağı iddia edildi.

Çıkan haberler dizinin hayranlarını heyecanlandırırken, yapım şirketi Pana Film’den açıklama geldi.

Yapım şirketinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"SADECE YAPIM ŞİRKETİ VE NECATİ ŞAŞMAZ'I DİKKATE ALINIZ"

"Yakın zamanda birtakım internet haber sitelerinde yapılan haberler ve sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlar neticesinde aşağıdaki açıklamayı yapma gereği hasıl olmuştur. Yapılan haberler ve paylaşımlarda Kurtlar Vadisi dizisinin yeni bölümleri ile ekranlara döneceği, oyuncu kadrosunun ve yayınlanacağı platformun belirlenmiş olduğu şeklinde ibareler yer almaktadır. Öncelikle ve önemle belirtmek isteriz ki yapılan haberler ve paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır. Konuyla alakalı tekzip ilgililerine iletilmiştir. Kurtlar Vadisi dizisinin ekranlara döneceği zaman, kadro ve platform hakkındaki haberleri ve gelişmeleri kaynağından öğrenmek adına sadece yapımcı olan şirketimizin ve Necati Şaşmaz'ın yapacağı açıklamaları dikkate almanızı rica ederiz."


Haber Kaynağı : 12punto

Kurtlar Vadisi Pana Film