Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Prenses Kate'in kanser açıklamasını beden dili uzmanı yorumladı! 'Zorlandığını hissettim'

Galler Prensesi Kate Middleton, ocak ayında geçirdiği karın ameliyatının ardından uzun süre görünmeyince hakkında çeşitli spekülasyonlar ortaya atılmıştı. Prenses, iki gün önce yayınladığı bir videoda kanser tedavisi gördüğünü açıkladı.

Prenses Kate'in kanser açıklamasını beden dili uzmanı yorumladı! 'Zorlandığını hissettim'

Galler Prensesi Kate Middleton, uzun süredir devam eden sessizliğini bozarak kanser tedavisi gördüğünü açıkladı. Ocak ayındaki karın ameliyatının ardından hakkında birçok spekulasyon ortaya atılan Prenses Kate, iki gün önce yayınladığı bir videoda zorlu mücadelesini kamuoyuyla paylaştı.

Sözcü'de yer alan habere göre beden dili uzmanı Chris Pardoe ise gündemde olan videoyu inceledi.

"OPERASYONUN BAŞARILI OLDUĞU KONUSUNDA SAMİMİ"

Chris Pardoe şunları kaydetti:

"Prenses Kate'in videosunu izlerken zorlandığını hissettim. Halkın desteğine başlangıçtaki içten teşekkür ve takdir, tedaviye ve sağlık ekibine olan yüksek güveni gösteriyor. Operasyonun başarılı olduğu konusunda samimi ve tamamen iyileşeceğinden emin."

Kraliyet uzmanı Gertrude Daly ise Daily Star'a yaptığı açıklamada teşhisin açıklanmasının çocukların okulları tatile girene kadar beklendiğini söyledi.

Prenses Kate, çocuklarına kanserle mücadele konusunda onları rahatlatmak için altı önemli söz yayınladı ve kamuoyuna kendisinin "iyi olacağını" şu sözlerle söylemişti:

"Tedavime başlamak için büyük bir ameliyatın ardından toparlanmam zaman aldı. Ama en önemlisi, her şeyi George, Charlotte ve Louis'e uygun bir şekilde açıklamamız zaman aldı. onlar için ve iyi olacağıma dair onlara güvence vermek için."


Haber Kaynağı : 12punto

kanser tedavisi Kate Middleton